Anti-aging bij Apprenza

Iedereen moet er aan gaan geloven; vroeg of laat krijgt iedereen te maken met rimpels op de huid. Voor de ene persoon gebeurt dit vrij laat, voor de andere persoon is het misschien op relatief jonge leeftijd al een probleem. Hoe dan ook, het is mooi als het verholpen kan worden. Dit kan tegenwoordig op meerdere manieren gebeuren. Bij Apprenza willen wij u graag helpen met anti-aging behandelingen. Wij bieden een ruim assortiment behandelingen aan voor anti-aging, waarmee wij uw huid verzorgen. Het vertragen van het verouderingsproces is het principe van anti-aging en met onze behandelingen streven wij hier dan ook naar. Onze verschillende behandelingen hebben ieder zijn eigen voordelen met voldoende keuze voor iedere klant. Persoonlijke aandacht is voor ons erg belangrijk. Hoewel velen van mening zijn dat botox de enige oplossing is voor het verwijderen van rimpels, zijn er echter veel alternatieven die een positieve werking hebben en tevens ook rimpels kunnen verwijderen of verminderen. Met onze expertise op het gebied van anti-aging kunt u er zeker van zijn dat wij u een anti-aging behandeling kunnen bieden die bij u past!

Anti-aging behandelingen

Bij Apprenza hebben wij in ons assortiment van behandelingen twee speciale en exclusieve soorten. De eerste behandeling, Apprenza’s anti-aging treatment, bestaat uit verschillende stappen. Allereerst zal er gebruik gemaakt worden van microdermabrasie voor anti-aging. Vervolgens zal er een fruitzuurpeeling gedaan worden, waarbij uit vier verschillende soorten gekozen kan worden, afhankelijk van de huidsoort. Doordat de anti-aging behandeling op de huidsoort wordt afgestemd en er gebruik wordt gemaakt van alleen producten van hoogwaardige kwaliteit, zult u geen last hebben van vervelling, maar directe huidverjonging ervaren. De andere stappen bestaan uit IPL huidverjonging door middel van licht van de IPL, een marmatrix vliesmasker en tot slot polishing van de huid. Voor het optimale anti-aging effect.

V.I.P anti-aging treatment

Naast de “Apprenza’s anti-aging treatment” behandeling, biedt Apprenza ook nog een speciale “V.I.P. anti-aging treatment” behandeling, welke ook uit zes stappen bestaat en zorgt voor een jonge, egale en strakke huid en dus optimale huidverjonging realiseert. Deze speciale anti-aging treatment combineert de beste en meest succesvolle behandelingen in één behandeling en is nergens anders te krijgen! Naast deze twee Apprenza behandelingen kunnen wij u ook helpen met andere behulpzame behandelingen die leiden tot een jongere huid en het anti-aging effect bereiken. Heeft u het gevoel dat u toe bent aan een behandeling voor een jongere huid, maar weet u niet welke anti-aging behandeling geschikt is voor uw huid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij van Apprenza helpen u graag bij het kiezen van de juiste behandeling! Bel 032 014 72 69 95 of stuur een e-mail naar info@apprenza.be.