Over Powerslim

Gezond afvallen, op gewicht blijven, meer energie en lekker in je vel zitten met de persoonlijke begeleiding van Powerslim.

Droom jij van een gezond, slank en vitaal lichaam?
Ben jij het zat om te worstelen met je gewicht?!
Heeft jouw zelfvertrouwen een deuk gekregen door je kledingmaat?!
Wil jij je weer goed in je vel voelen?!
Kies dan voor Power Slim!

Je wilt afslanken of gewoon weer lekker in je vel zitten. Maar hoe doe je dat nu precies.

Er wordt zoveel geschreven over afslanken dat je door de bomen het bos niet ziet. Let je op calorieën of let je op koolhydraten?
Word je van brood dik? Kun je fruitsap drinken bij je ontbijt? Waar let ik op met boodschappen doen? Op al deze vragen krijg je van ons een antwoord!
Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. De essentie is dan ook “anders” leren eten. Samen kijken we naar jouw voedingspatroon en krijg je tips hoe je eindelijk jouw ideale gewicht kunt bereiken en behouden.

powerslim(1)

Hoe werk Power Slim?

Power Slim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma.
Onder persoonlijke begeleiding van onze gecertificeerd voedingscoach werk je naar je streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans van verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.
Die coaching wordt als heel prettig ervaren. Natuurlijk, alles begint bij de motivatie van de persoon zelf, maar een stok achter de deur, iemand die je over het dode punt helpt en die je blijft stimuleren is belangrijk tijdens het hele afvalproces.
Wij zorgen ervoor dat iedereen bewust wordt van wat hij/zij eet en leren ze wat ze moeten doen als je een keer een uitspatting hebt gehad.
Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je minimaal één jaar onder begeleiding om een terugval te voorkomen. Hierdoor bereik je niet alleen je streefgewicht maar behoud je het ook!
Dit geeft de jou weer een veilig gevoel.

Power Slim betekent niet minder gaan eten, maar ANDERS gaan eten.

Je hebt gemiddeld 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Power Slim producten, aangevuld met groenten, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft hierdoor heel gemakkelijk.
Kiezen voor Power Slim is kiezen voor een evenwichtig afslankprogramma, waarbij we minder koolhydraten en vetten en voldoende eiwit gaan gebruiken.
Zo geef jij je lichaam de nodige bouwstoffen en ga je tegelijk de vetverbranding optimaliseren. Je metabolisme, dat is je energieverbruik, blijft dus hoog zodat je geen jojo-effect creëert.

Individuele en persoonlijke begeleiding

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.
Voordat je begint met het Power Slim afslankprogramma wordt een uitgebreid intake-gesprek gehouden. In dit gesprek worden startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetmassa en de spiermassa gemeten.
Samen met de voedingscoach bespreek je jouw persoonlijke doelstelling en maken we een stappenplan voor de uitvoering van het Power Slim programma.
Wekelijks kom je terug bij jouw voedingscoach om samen je gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken, zodat je ook langdurig succes behaalt.
Aan de hand van de bereikte resultaten worden de stappen voor de volgende periode besproken. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijf je nog een tijd onder begeleiding van onze voedingscoach om een terugval te voorkomen.

Het Power Slim programma bestaat uit 3 fasen

Tijdens het afslanken wordt gewerkt met 3 fasen. Je begint met de strikte fase en gaat hiermee door tot het streefgewicht voor circa 80% is bereikt.
In fase 2 leer je stap voor stap gezond en gevarieerd te eten.
Fase 3 is de stabilisatiefase, hierin leer je hoe je je gewicht stabiel kan houden.

Power Slim Producten

Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts. Telkens samengesteld met dezelfde gezonde basis, niet veel vet en koolhydraten, maar wel meer eiwit.
Power Slim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden bij de Premium producten, de zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia.
Ook bevatten de nieuwe premium Power Slim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten.
Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en tenslotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.
Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groenten of rauwkosten toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.
Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken.
Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt.
In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en handige voorbeeld menu’s.
Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt.
In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij Power Slim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

powerslim assorti

Voordelen van Power Slim op een rijtje:

  • Persoonlijke begeleiding.
  • Lekkere producten.
  • Groot assortiment.
  • Behoud van gewichtsverlies.
  • Makkelijk vol te houden.
  • Wetenschappelijk onderbouwd.
  • Geen honger lijden.
  • Gezonde afwisselende voeding.

Het afslankproces begint altijd bij jezelf: “De klik moet er zijn”. Maar als dan blijkt dat je met ons en Power Slim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. Je kunt gewoon lekker blijven eten, je wordt je bewust van hetgeen je eet en je geniet van de complimentjes van je omgeving!

Nou, waar wacht je nog op………………
Zet nu direct de 1e stap en neem contact met ons op!

Klik HIER voor een aantal voor en na foto’s van Powerslim.

Klik HIER voor de producten van Powerslim.

 

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in:


Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht