Afvallen

onder begeleiding van onze afslankcoach van Powerslim

 

Gezond afvallen en op gewicht blijven met de persoonlijke begeleiding van Powerslim.

 • Droomt u van een gezond, slank en vitaal lichaam?powerslim
 • Bent u het zat om te worstelen met uw gewicht?!
 • Heeft uw zelfvertrouwen een deuk gekregen?
 • Wilt u zich weer goed in uw vel voelen?!
 • Wilt u graag de kleding(maat) dragen die u écht leuk vindt?
 • Wilt u wél in bikini op het strand?
 • Bent u het beu om de dikste van het gezelschap te zijn?
 • Wilt u niet meer buiten adem zijn wanneer u de trap op loopt?
 • Ook weer heerlijk met uw kinderen of kleinkinderen (buiten)kunnen spelen?

Kies dan voor ons en start vandaag nog met afvallen met uw persoonlijke Powerslim coach!

 

“Regelmatig hadden wij klanten in ons instituut die bezig waren
 met afvallen, weer aan kwamen en weer begonnen aan een nieuw dieet.

Ik leefde altijd erg met deze klanten mee en kreeg dan ook altijd direct te horen. Jij kunt volgens mij echt alles eten jij komt geen grammetje aan, en JA dat klopt. Ik vertel ze er dan ook altijd bij dat bij mij het omgekeerde het geval is en dat ik meer moeite moet doen om aan te komen en op een gezond gewicht te blijven dan om af te vallen.

Door de jaren heen fascineerde me het wat voeding met je lichaam doet en vooral ook voor invloed heeft op anti-aging en huidproblemen daarom ging ik me hierin steeds meer verdiepen en specialiseren.

Via bevriende collega’s kwam ik bij Powerslim terecht en hoorde ik hoe tevreden hun klanten hiermee zijn. Het is zo mooi en fijn als je klanten kunt helpen met hun probleem zodat ze weer vol zelfvertrouwen, energie en geluk in het leven staan!”

 

U wilt afslanken of gewoon weer lekker in uw vel zitten. Maar hoe doet u dat nu precies. Er wordt zoveel geschreven over afslanken dat je door de bomen het bos niet ziet. Let u op calorieën of let u op koolhydraten? Wordt u van brood dik? Kunt u fruitsap drinken bij uw ontbijt? Waar let u op met boodschappen doen? Op al deze vragen krijgt u van ons een antwoord! Overgewicht is niet alleen een kwestie van teveel eten, maar vooral van verkeerd eten. De essentie is dan ook “anders” leren eten. Samen kijken we naar uw voedingspatroon en krijgt u tips hoe u eindelijk uw ideale gewicht kunt bereiken en behouden.

 

Hoe werk Power Slim?
powerslmPowerslim is geen dieet. Het is een totaal concept; een afslankprogramma.
Onder persoonlijke begeleiding van onze gecertificeerd voedingscoach werkt u naar uw streefgewicht en een gezond voedingspatroon toe. Kenmerkend hierbij is de ideale balans tussen verantwoorde voeding, professionele begeleiding en voldoende aandacht voor lichaamsbeweging.

Die coaching wordt als heel prettig ervaren. Natuurlijk, alles begint bij de motivatie van u zelf, maar een stok achter de deur, iemand die u over het dode punt helpt en die u blijft stimuleren is belangrijk tijdens het hele afvalproces. Wij zorgen ervoor dat u bewust wordt van wat u eet en leren u wat u moet doen als u een keer een uitspatting heeft gehad.

Ook na het bereiken van het streefgewicht blijft u minimaal één jaar onder begeleiding om een terugval te voorkomen. Hierdoor bereikt u niet alleen uw streefgewicht maar behoud u het ook! Dit geeft u weer een veilig gevoel.

Powerslim betekent niet minder gaan eten, maar ANDERS gaan eten.
U heeft gemiddeld 6 eetmomenten per dag. Deze bestaan uit Powerslim producten, aangevuld met groenten, vlees en vis. Met het gezin mee eten blijft hierdoor heel gemakkelijk. Kiezen voor Power Slim is kiezen voor een evenwichtig afslankprogramma, waarbij we minder koolhydraten en vetten en voldoende eiwit gaan gebruiken. Zo geeft u uw lichaam de nodige bouwstoffen en gaat u tegelijk de vetverbranding optimaliseren. Uw metabolisme, dat is uw energieverbruik, blijft dus hoog zodat u geen jojo-effect creëert.

 

powerslim1

 

Individuele en persoonlijke begeleiding:
Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons hoog in het vaandel.
Voordat u begint met het Powerslim afslankprogramma wordt een uitgebreid intakegesprek gehouden. In dit gesprek worden startgewicht, de Body Mass Index (BMI), de vetmassa en de spiermassa gemeten. Samen met onze voedingscoach bespreekt u uw persoonlijke doelstelling en maken we een stappenplan voor de uitvoering van het Powerslim programma. Wekelijks komt u terug bij onze voedingscoach om samen uw gewichtsafname te meten en de voortgang te bespreken, zodat u ook langdurig succes behaalt. Aan de hand van de bereikte resultaten worden de stappen voor de volgende periode besproken. Ook na het bereiken van het streefgewicht blijft u nog een tijd onder begeleiding van onze voedingscoach om een terugval te voorkomen.

 

Het Power Slim programma bestaat uit 3 fasen:
Tijdens het afslanken wordt gewerkt met 3 fasen.
U begint met de strikte fase en gaat hiermee door tot het streefgewicht voor circa 80% is bereikt.
In fase 2 leert u stap voor stap gezond en gevarieerd te eten.
Fase 3 is de stabilisatiefase, hierin leert u hoe u uw gewicht stabiel kan houden.

 

PowerSlim-Behandelplan_WEB

 

Power Slim Producten:
U heeft keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies en desserts. Telkens samengesteld met dezelfde gezonde basis, niet veel vet en koolhydraten, maar wel meer eiwit.

Powerslim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden bij de Premium producten, de zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia.

Ook bevatten de nieuwe premium Powerslim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten.

Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en tenslotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voegt u een portie groenten of rauwkosten toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die uw lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

U begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. U kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten u het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en handige voorbeeld menu’s. Na het starterspakket kunt u zelf wekelijks uw menu samenstellen met de producten die u lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet u bij Powerslim juist eten om af te vallen. Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en u zult het zien, duizenden mensen gingen u voor.

 

Voordelen van Power Slim op een rijtje:

 • Persoonlijke begeleidingpowerslim (1)
 • Lekkere producten en recepten met gezonde voeding
 • Groot assortiment
 • Behoud van gewichtsverlies
 • Makkelijk vol te houden
 • Wetenschappelijk onderbouwd
 • Geen honger lijden
 • Gezonde afwisselende voeding
 • Snel resultaat
 • Geen jojo effect
 • 5 tot 7 eetmomenten per dag
 • Niet minder eten maar anders eten
 • ’s avonds gewoon mee eten met de rest van uw gezin/partner
 • Een mooier en slanker figuur ook op de lange termijn

Het afslankproces begint altijd bij uzelf: “De klik moet er zijn”. Maar als dan blijkt dat u met ons en Powerslim zo snel en moeiteloos afvalt, is dat meer dan voldoende motivatie om door te gaan. U kunt gewoon lekker blijven eten, u wordt zich bewust van het geen u eet en u geniet van de complimentjes van uw omgeving!

 

 

Wenst u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Vul dan onderstaand contactformulier in:


Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht