Stevige en strakke huid met La Colline

Beauty met Zwitserse Precisie. Het antwoord op anti-aging.

La Colline is ontstaan in het hart van een fascinerend gebied: de Rhonevallei in het Zwitserse kanton Wallis. In de stad Sion, beschermd door twee heuvels, vond La Colline haar naam die ‘de heuvel’ betekent en die symbool staat voor een onveranderlijke kracht. Het bevindt zich dicht bij de bron van de biotechnologische industrie, aan de Zwitserse Rivièra, dat in de hele wereld bekend staat vanwege de cellulaire huidtherapie.

Het resultaat van de wetenschappelijke vooruitgang komt tot uiting in het CMAge® Complex en waarborgt de effectieve anti-aging werking van alle La Colline producten. De drie pijlers hydratatie, bescherming en oxygenatie werken diep in de huidcellen.

Een combinatie van Zwitserse technieken, Aziatische massagegrepen en het CMA Complex  zorgen ervoor dat de biologische klok van uw huidcellen wordt stilgezet. Het CMA Complex* ( Cell Metabolism Activation complex) verbetert de zuurstof en energiegehalte in uw cellen. Uw huid wordt hierdoor goed gehydrateerd, steviger, voller, zachter,  lijntjes verminderen en uw huid ziet er stralend, fris uit! (* wetenschappelijk bewezen) De schoonheidsbehandelingen van La Colline zijn een waar anti ageing ritueel waarin u van A tot Z in de watten wordt gelegd met veel massage en warme doeken.

La Colline heeft verschillende verzorgingslijnen ontwikkeld en biedt hoogwaardige oplossingen voor iedere specifieke anti-aging behoefte, voor dames en heren.

De innovatieve formules zijn gebaseerd op actieve biotechnologische ingrediënten, gecombineerd met botanische extracten, waarvan de klinisch geteste effectiviteit direct zichtbare en langdurige schoonheid van de huid garandeert. La Colline is het neusje van de zalm op het gebied van anti-aging. Heeft u eenmaal kennisgemaakt met de behandelingen en producten van dit exclusieve merk dan wilt u niets anders meer.

Klik HIER voor de producten van La Colline.

[ Bewezen Resultaat ]

In Vitro tests 1
Toename van de mitochondriale activiteit : +50%
Proliferatie van fibroblasten : +320%

Evaluatie door een dermatoloog 3
De huid is helder : +87%
En de huid is egaal: +80%

InVivo Tests 2
Na 14 dagen: 66% toename hydratatie
Na 28 dagen: 50% afname van de diepte van rimpels

Zelf-evaluatie 3
De huid straalt meer: 67%
En de teint is helder: 70%

1 Studie uitgevoerd op een menselijke fibroblastencultuur.
2 Studie uitgevoerd bij 25 vrouwen in de leeftijdsgroep 37 tot 65 jaar, tweemaal per dag aangebracht. Onderzoek gericht op actieve ingrediënten.
3 Studie uitgevoerd bij 30 vrouwen gedurende 4 weken. Onderzoek gericht op actieve ingrediënten.