Lip Zone Corrector Treatment – QMS – Fase 3

Deze behandeling is zeer geschikt voor futloze en verslapte huiden.

Bij de behandeling Lip Line Corrector wordt allereerst de focus gelegd op het noodzakelijke vochtgehalte in de opperhuid over het hele gelaat en hierna op het behandelen van de kringspier rond de mond, maar eveneens voor de droogtelijntjes op andere gebieden in het gelaat.

De eigen hyaluronzuur synthese wordt tijdens de behandeling geactiveerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de synergetische werking van het 4-voudig hyaluronzuur met een 3-voudig liftingseffect.

Resultaat: Rimpels worden afgezwakt en contouren versterkt. De huid rond de lippen wordt vol en zacht. Uw gelaat krijgt hierdoor een ontspannen uiterlijk.

De behandeling is voor u geschikt als u het volgende wenst:

  • Meer volume in de huidion(1)
  • Minder rimpels
  • Meer hydratatie
  • Een gezonde teint
  • Huidverjonging/huidverbetering

Evt. uit te breiden met:

+ extra zuurstof therapie

+ extra microdermabrasie

+ extra IPL huidverjonging

 

 

Deze behandeling is geschikt voor: allergische huidcouperose, donkere huiddroge huid, fijne lijntjes, geïrriteerde huid, gerstekorrels, gestreste huid, gevoelige huid, grove poriën, huidveroudering, huidverslapping, littekens,mannenhuid, mee-eters en comedonen, onzuivere huidouderdomsvlekken, pigmentvlekken, puistjes, rijpere huid, rimpels,rokershuid, rosacea, scheerproblemenvette huid, vochtarme huid, zonbeschadigde huid

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht