Neo Tissuedermie – QMS – Fase 1

Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen en voor de eerste kennismaking.
De Neo Tissuedermie behandeling is een zeer effectieve behandeling die bestaat uit 2 delen.
De behandeling start met een fruitzuurpeeling om de dode huidcellen te verwijderen en zorgt tevens voor een 12-urige opname van werkstoffen door de huid.
Tijdens het eerste gedeelte van de behandeling wordt op de vochthuishouding gewerkt met collageen en algenmasker. Het algenmasker met collageen zorgt voor een vochtstuwing in de huid. De huid gaat zich binden met het eigen vocht en krijgt daardoor een betere hydratatie, meer volume en fijne lijntjes worden minder zichtbaar. Deze zorgen samen voor een betere hydratatie en vochtbinding. Hierna gaan we de Co-Lectine 3 stevig de huid inmasseren met een liftende massage.
Tijdens het tweede gedeelte wordt gewerkt op de vethuishouding door middel van een schuimmasker. De behandeling wordt afgesloten met een op uw afgestemde dag/nachtcrème.

De behandeling is voor u geschikt als u het volgende wenst:neotissuedermie
Meer volume in de huid
Minder rimpels
Meer hydratatie
Een gezonde teint
Huidverjonging/huidverbetering

Evt. uit te breiden met:

+ extra zuurstof therapie
+ extra microdermabrasie
+ extra IPL huidverjonging

 

Deze behandeling is geschikt voor: acne, allergische huidcouperose, donkere huid, donkere kringen/wallendroge huid, fijne lijntjes, geïrriteerde huid, gerstekorrels, gestreste huid, gevoelige huid, grove poriën, huidveroudering, huidverslapping, littekens,mannenhuid, mee-eters en comedonen, onzuivere huidouderdomsvlekken, pigmentvlekken, puistjes, rijpere huid, rimpels,rokershuid, rosacea, scheerproblemen, vermoeide huid/ogenvette huid, vochtarme huid, zonbeschadigde huid, zwangerschapsmasker

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht