Bners & Bvers

Stéphanie van Arendonk (model)

“Ik reis al meer dan 10 jaar voor mijn werk. Elk nieuw reisje is weer een ervaring rijker en ik blijf ervan genieten. Het vele reizen zorgt er jammer genoeg wel voor dat mijn huid af en toe extreem droog is. Daarnaast merk ik ook dat mijn huid vaak onrustig en verstopt is door al de producten die ze telkens weer tijdens de shoots gebruiken. Daarom wil ik mijn huid extra veel en goede aandacht geven. Ook voor opdrachten en castings moet ik ervoor blijven zorgen dat het er altijd goed verzorgd uit ziet.

Met deze reden ga ik om de 4 a 6 weken naar Apprenza. Sinds dat ik dit doe voelt mijn huid heel fijn, zacht, gevoed en gezond aan. Apprenza luistert echt aandachtig naar je problemen en kijkt met een professioneel oog naar je huid onder andere door middel van een uitgebreide huidanalyse die voorafgaat aan de behandeling. Daarna maakt ze een goede planning om je huid optimaal te verzorgen en zo de problemen op te lossen. Ze is niet voor niks uitgeroepen als beste salon van Antwerpen. En top 3 van Nederland! Je huid goed verzorgen is zo belangrijk. Voor nu, maar als je er al vroeg mee begint heb je er ook later veel profijt van!”

Ivan Vermeer (zanger, artiest)

“Vorige week woensdag bracht ik een bezoek aan Apprenza cosmedisch instituut te Poppel. Een hartelijk ontvangst door gastvrouw Maartje zorgde ervoor dat ik me al helemaal op m’n gemak voelde. Een prachtige  klasse volle zaak die de nodige rust en warmte uitstraalt. Na een welkomst drankje overliepen we samen enkele vragen die konden bepalen welke behandeling het beste zou zijn voor mijn huid. Maartje besloot om mij hun exclusieve unieke koningsbehandeling te laten ondergaan. Deze behandeling zou er voor zorgen dat de huid zou verjongen en verbeteren op een natuurlijke manier. Ondanks ik in het verleden al verschillende gelaatsverzorgingen had ondergaan was deze behandeling helemaal anders dan de andere. 90 minuten pure verwennerij en ontspanning. Mijn huid zag er niet alleen stralender uit maar het voelde ook veel egaler en zeer aangenaam. En ik zag er beduidend minder vermoeid en jonger uit! Hierdoor kwam ik weer eens tot het besef dat het veel te lang geleden was dat ik nog eens een gelaatsbehandeling had laten uitvoeren en dat zelfs mannen dit af en toe nodig hebben. Maartje zorgt ervoor dat een gelaatsverzorging net iets meer wordt dan puistjes en onzuiverheden te verwijderen maar ze geeft mijn huid een natuurlijke verjongingskuur. 1 ding staat vast, ik ben een vaste klant geworden en hier ga ik nog vaak terug komen! T is geen overbodige luxe voor mijn huid maar wel een grote verwennerij voor mezelf!”

Bners & Bvers
Bners & Bvers

Tamara Elbaz (model)

“Als model en zakenvrouw is mijn uiterlijk erg belangrijk voor mij en besteed ik hier ook veel aandacht aan. Daarom kom ik al een tijdje bij de beste schoonheidssalon van Antwerpen en dit bevalt me super.

Dit zijn echt vakvrouwen met passie voor hun vak. Ze nemen de tijd voor je en geven maatwerk en resultaat gerichte behandelingen met daarbij de juiste adviezen betreffende huid en producten en daarnaast volgen ze de laatste innovaties en opleidingen op de voet en weet ik dat ik altijd de beste behandeling krijg voor mijn huid op dat moment!

Een echte aanrader. Ik kom elke keer weer als herboren naar buiten!”