Pedicure

Heeft u er wel eens bij stil gestaan dat we maar één paar voeten hebben en dat we hier ons gehele leven mee moeten doen? Ontelbare kilometers leggen we af, eigenlijk verdienen onze voeten alle aandacht en verzorging die ze nodig hebben. Gun uw voeten daarom regelmatig een bezoekje aan de pedicure.

U kunt bij ons terecht voor uw pedicure behandeling. Wij behandelen o.a. uw eelt, likdoorn, kloven en ingegroeide nagel. Door een regelmatig bezoek aan onze pedicure kunnen al deze ongemakken vaak worden voorkomen.

pedi

Wanneer u de eerste keer een afspraak maakt voor een pedicure behandeling zullen wij een intakegesprek en voetonderzoek afnemen. Na iedere behandeling verwerken wij alles duidelijk in ons geautomatiseerd klantenbestand, zodat wij u de volgende keren altijd goed van dienst kunnen zijn. Standaard zijn onze pedicure behandelingen toegevoegd met een heerlijk bruisend voetenbad en een ontspannende voetmassage!

De behandeling

Eerst worden uw voeten goed gereinigd en kunt u de voeten eens lekker laten rusten in het voetenbadje. De vibraties en bubbels in het badje zorgen voor een betere doorbloeding. Daarna volgt een complete behandeling van uw voeten, tenen en nagels. En tot slot en korte voetmassage en eventueel lakken.

Wist u eigenlijk dat in de voet alle zenuwen samenkomen van elk orgaan? Alleen daarom is een goede doorbloeding noodzakelijk. De voetmassage zal de doorbloeding zeker ten goede komen, daarnaast geeft de voetmassage een echte ontspanning.

Onder pedicure verstaan we de volgende behandelingen

Ingegroeide nagels drukvrij leggen
U kunt ingegroeide nagels voorkomen, door uw nagels recht af te knippen en niet met de bolling van de teen. Heeft u toch last van ingegroeide nagels dan worden ze pijnloos uitgesneden.

Kalknagels aanpakken, schimmelnagels afvlakken
De plaat van de dikke (lelijke) kalknagels worden dunner gemaakt via frezen en het oppervlakte wordt weer glanzend.

Eelt, likdoorns, eksterogen en eeltpitten verwijderen
Likdoorn/Eksteroog is eelt wat als een kegeltje naar binnen groeit en een erg vervelend en stekend gevoel kan geven tijdens het lopen en staan. Deze worden pijnloos verwijdert met een speciale techniek. Een dikke laag eelt op uw voeten kan erg vervelend zijn. Via frezen wordt dit pijnloos weggehaald.

De behandeling is pijnloos. Na afloop kunt u weer goed lopen, zonder de lastige eksterogen, blaren of ingegroeide nagels.

Voetverzorging bij Diabetespatiënten vereist extra zorg

Regelmatige controle (en indien nodig behandeling) door onze pedicure bij Diabetespatiënten kan
ernstige gevolgen voorkomen. De voeten van diabetespatiënten kunnen namelijk extra kwetsbaar zijn en hierdoor is een speciale behandeling geboden. Naast ons pedicure diploma zijn wij ook gecertificeerd voor Diabetische voet.

Wanneer gaat een Diabetespatiënt naar een pedicure?

Het is raadzaam om enkele malen per jaar, ook als er geen voetklachten zijn, naar een professionele pedicure met de aantekening ‘Diabetische Voet” te gaan. Het voorkomen van
voetproblemen is namelijk één van de belangrijkste taken van ons als pedicure. Naast de
voetbehandeling, geven wij adviezen over de verzorging van de voeten en de keuze van schoenen.
Tevens kunnen wij u als pedicure adviserend doorverwijzen naar de huisarts, specialist of podotherapeut.

Vergoeding?

Als u als Diabetespatiënt naar een pedicure gaat met de aantekening “Diabetische Voet” dan kunt u in de meeste gevallen in aanmerking komen voor een vergoeding (tegemoetkoming) van de behandelingskosten. Meer informatie vindt u op www.diabetes.nl of www.dvn.nl (en informeer bij uw eigen zorgverzekering).
ped

Cosmetische Pedicure

Uzelf verwennen is een noodzakelijke luxe. Ook uw voeten verdienen van tijd tot tijd de nodige (cosmetische) aandacht. Met zachte, verzorgde voeten en eventueel kleurige nagels voelt u zich een heel ander mens.

De cosmetische voetbehandeling begint met een weldadig geurend en onstspannend voetenbad. Daarna worden de voeten ingesmeerd met een verzachtende crème, welke de voeten en het eelt zachter doet maken. Na een heerlijke scrub, krijgen de voeten gedurende 5 minuten een fris masker en volgt een ontspannende massage. Nagels worden gepolijst, nagelolie maakt de nagelriemen soepeler en de finishing touch is natuurlijk een zonnig kleurtje!

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht