Verven wimpers/wenkbrauwen

Wimpers

Helaas is niet iedereen gezegend met lange, donkere wimpers die de ogen sprekend en verleidelijk maken. Verven is een goede manier om de aanwezige wimperharen vanaf de aanzet tot en met het uiterste puntje van een kleurtje te voorzien. Meestal wordt gekozen voor zwart maar ook bruin is mogelijk.

Het grote voordeel van verven is dat de aanwezige haren veel zichtbaarder zijn waardoor de wimpers er voller en de ogen er (ook zonder make-up) veel sprekender uitzien. Bovendien hoeft men u geverfde wimpers niet bang te zijn voor uitlopen en is verven ook dé oplossing voor mensen met gevoelige ogen.

wimpersenwenkbrauwen

Wenkbrauwen

Wenkbrauwen zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Voor mensen met weinig sprekende wenkbrauwen is verven een uitkomst. Een verfbeurt kan altijd gecombineerd worden met epileren zodat de wenkbrauwen dan lange tijd duidelijker zichtbaar zijn en een mooie vorm hebben. Iets dat het gezicht al snel een verzorgd uiterlijk geeft.

Schrik niet als de kleur van de wenkbrauwen na het verven nét iets te donker is; hoe goed de verf ook wordt verwijderd, na enkele wasbeurten is de felheid er af en blijft de kleur lang en gelijkmatig zitten. Is de kleur direct na het verven precies goed, dan bestaat het risico dat het na enkele dagen al weer iets te licht is en dat dan ook blijft.

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht