Laat een rode, gevoelige en geïrriteerde huid

verdwijnen met onze Dr. Murad behandelingen

 

Founded by a doctor

HET ECHTE DOKTERSMERK, ONTWIKKELD DOOR DERMATOLOOG DR. HOWARD MURAD.

muradDr. Murad begon met de ontwikkeling van zijn uiterlijke en innerlijke verzorgingsformule, toen hij zijn patiënten wilde helpen. Zijn onderzoek vertoonde drie basis thema’s voor een gezonde huid.

Hydratoren: deze ingrediënten verbeteren het vermogen van de huid om water aan te trekken en vast te houden.

Ontstekingsremmers: deze bestanddelen hebben de eigenschap de huid te verzachten en te kalmeren. Antioxidanten: hierdoor is Murad in staat een geheel nieuw niveau van bescherming tegen celbeschadiging aan te bieden.

Al zijn formules zijn hierop gebaseerd. Een combinatie van deze drie soorten ingrediënten, hydratoren, ontstekingsremmers en antioxidanten is nu wereldwijd bekend als ‘het Murad Recept‘ en komt voor in ieder Murad product.

 

What makes skin beautiful?
De combinatie van externe huidverzorging, interne verzorging en voldoende tijd voor uzelf.
Inclusive Health stelt u in staat om uw jeugdigheid te bouwen op een fundamenteel celniveau. Hoe? Door u te leren om beslissingen te maken die ervoor zorgen dat u er beter uitziet, u beter leeft en u beter voelt. Beslissingen die samenwerken om een lichaam te ondersteunen, helemaal tot het celniveau.

1 Beter uitzien: door doelgerichte uitwendige huidverzorging.
2 Beter leven: door gerichte voeding.
3 Beter voelen: door strategieën om stress te verminderen, door uw passie te vinden en door contact met andere mensen.

 

MURADS 3 – stappensysteem
Welk huidtype of huidprobleem u ook heeft, de weg naar een gezonde huid is net zo simpel als tot 3 tellen.

1 Reinigen | Tonifiëren: reinig uw gezicht twee keer per dag om vuil, make­-up, dode huid­ cellen en opgehoopt talg te verwijderen. Ge­bruik de toner niet va­ker dan twee keer per dag om de pH waarde van de huid te her­stellen en om de huid voor te bereiden op de volgende stap.

2 Behandelen | Herstellen: deze stap is de belangrijkste in het huidverzorgingsritueel. Volg de gebruiksaanwijzing om zo bestaande schade te herstellen en om de gezondheid van de huid te optimaliseren, zodat de huid zich kan beschermen tegen toekomstige schade. Stap 2 bevat verzorgingsproducten.

3 Hydrateren | Beschermen: breng een moisturizer aan om het vochtniveau en voedingsstoffen van de huid aan te vullen en te herstellen. Gebruik iedere dag een bescherming tegen de zon, ongeacht de activiteiten en weersomstandigheden van die dag.

 

Klik HIER voor de producten van Murad.

Bekijk al onze Murad behandelingen HIER in ons menuboek voor meer info en prijzen.

 

 

Murad behandeling

 

 ……………

    Uw naam

    Uw telefoonnummer

    Uw e-mailadres

    Uw bericht