In de media

goirles-belang-5-oktober-2016

 

 

 

 

ons-weekblad-7-okt-2016

pagina-apprenza-3290282_3x225mm-3-redactioneel-artikel-berichtenblad

 

samen1

4

1395922_651329331607140_7090177730773121019_nk

Gepubliceerd in Het Goirles Belang 23 febr 2011
14


Gepubliceerd in Steps Magazine regio Kempen 18 januari 2011

13


Gepubliceerd in Het Goirles Belang: 3 november 2010

Open dag bij Schoonheidssalon Apprenza te Poppel

Misschien heeft u het al gezien op RTL 4 tijdens het tv programma Beauty + het nieuwe MicroSkinPolish apparaat van Medcos. En wij hebben de primeur in onze salon! Rimpels, grove poriën, acne littekens, pigmentvlekken, een verouderde of een verslapte huid? Tot voor kort dachten we dat je voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch chirurg terecht kon. Nu weten we dat wij als gecertificeerde Medcos Partner ook een geweldig resultaat kunnen bereiken op een milde en pijnloze manier met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish! De MedCos MicroSkinPolish bestaat uit de drie beste, krachtige, veilige en bewezen technologieën in één apparaat. Samen vormen ze een complete behandeling voor huidverbetering en huidverjonging: Een behandeling kan éénmalig los gedaan worden of in kuurverband. Het resultaat na een kuur: een beduidend jonge, frisse, stevige, egale en gladde huid. Met af en toe een onderhoudsbehandeling blijft deze verbetering duidelijk zichtbaar en duurzaam! Ter introductie ontvangt u tijdens deze behandeling nog eens extra van ons cadeau: een complete huid verjongingsbehandeling. Wanneer u nu de kuur boekt zult u er tijdens de feestdagen stralend uitzien en is uw huid totaal vernieuwd! ”

MEDCOS IPL
Naast bovenstaand nieuw Medcos apparaat werken wij uiteraard ook al jaren met veel succes met het Medcos IPL apparaat voor o.a. definitief ontharen, couperose, spider naevi, acne en huidverjonging. Al vele klanten zijn u voor gegaan met zeer tevreden resultaten! OPENDAG: Graag nodigen wij u uit tijdens onze opendag: Zaterdag 13 november van 10.00 t/m 16.00 uur om onder het genot van een hapje en drankje kennis te maken met het nieuwe MicroSkinPolish apparaat + IPL van Medcos. Tijdens deze dag zijn er demonstraties, kunt u terecht voor meer info en zijn er nog eens extra aanbiedingen. Zo ontvangt u alleen tijdens deze dag een speciale tegoed bon van ons op uw eerste behandeling + een leuke goody bag!

Tot zaterdag 13 november!
Maartje van Loon, Schoonheidssalon Apprenza beauty & care Steenweg Baarle 18, Poppel – Belgie, T: (+32) 0478- 40 28 22 – (+31) 06- 20 33 69 52, www.apprenza.be, info@apprenza.be


Gepubliceerd in Het Goirles Belang: 1 september 2010

11


Gepubliceerd in les Nouvelles Esthétiques

Samen staan we sterker”

In het bosrijke Poppel, vlak aan de Nederlandse grens, ligt het instituut van de 28-jarige Maartje van Loon. De Nederlandse koos er ruim zes jaar geleden voor om in België als schoonheidsspecialiste te starten. Door de combinatie van de unieke locatie en een gedreven, persoonlijkheid bouwde ze gestaag een trouw cliënteel op.

Maartje groeide op in Goirle, bij Tilburg in Nederland. Na enkele jaren als directiesecretaresse gewerkt te hebben, besloot ze om haar gevoel te volgen en schoonheidsspecialiste te worden. Ze schreef zich in voor een versnelde, intense all round opleiding in Tilburg en na een succesvolle stage en ervaring bij een beautyinstituut in de regio van Goirle, stampte ze haar eigen zaak uit de grond : Apprenza beauty & care. Ze hadden net een huis gekocht in Poppel en hier kreeg Maartjes schoonheidsinstituut vorm. “De ligging is perfect voor zowel Nederland als België, in een rustige en landelijke omgeving en het huis springt meteen in het oog door de mooie ligging en eigen parkeergelegenheid. “Toch hoop ik binnenkort te kunnen gaan uitbreiden met mijn salon daar we uit ons jasje aan het groeien zijn.”

Stilstaan is achteruit gaan!
Het is nu 5,5 jaar geleden dat Maartje haar instituut opende. Ze werkt al vanaf de start met drie merken samen : Matis, Pupa en Neoderma en schoolt zich voortdurend bij. Eerder volgde ze onder meer een cursus diabetische pedicure en permanente make-up en heeft ze net een opleiding dermatologie en permanente ontharing achter de rug. “Vooral dat laatste is een groot succes.” De opleiding dermatologie volgde ze voornamelijk om klanten nog beter te kunnen helpen en persoonlijk advies te kunnen geven. “Door zelf wat meer kennis over de huid te hebben, kan ik klanten doorverwijzen naar huidspecialisten, plastisch chirurgen of artsen. Ik denk eraan om binnenkort ook instrumenten voor huidanalyse en metingen te gaan gebruiken.”

Horen, zien en aanvoelen
Hoe ze aan trendspotting doet ? “Als je goed rond kijkt op beurzen, vakbladen leest en luistert naar je klanten, kom je heel veel te weten. Ik hou die dan ook op de voet bij, want stilstaan is achteruitgaan…” Op dit moment leert de ambitieuze schoonheidsspecialiste bij over Mesorollers, één van de laatste technieken die erg in trek blijken te zijn. “Als mensen voor het eerst mijn salon bezoeken ga ik eerst met hen aan tafel zitten voor een uitgebreid intakegesprek en huidanalyse, daarna bespreek ik het “menuboek” van de salon en komen we zo samen tot een behandelplan. Ik geef ze nadien een huidadvies en staaltjes mee en na een aantal weken bekijken we de huid opnieuw.”

Nederlands en Belgisch cliënteel
Apprenza ontvangt klanten die binnen een straal van 15 à 20 kilometer wonen van Poppel, met enkele opvallende uitzonderingen tot zelfs Rotterdam en Antwerpen. De meest gevraagde behandelingen zijn gezichtsbehandelingen, definitieve ontharing, permanente make-up bij vrouwen en pedicure bij mannen. “Ik verwelkom vrouwen en mannen, jongeren én ouderen. Je kan niet echt een profiel plakken op mijn cliënteel, behalve dan dat ik eerder op een hogere klasse mik. In die groep krijg ik zowel dertienjarigemeisjes over de vloer als mannen in hun veertigste en 80-jarige dames.” Mannen hebben absoluut geen drempelvrees om bij Apprenza een afspraak te maken. Een groot verschil merkt Maartje bovendien niet tussen Belgische en Nederlandse klanten. “Nederlanders zijn misschien iets meer recht voor hun raap, Belgen nemen eerder een afwachtende houding aan. Maar al bij al is mijn aanpak net dezelfde.”

Samen zijn we sterker
In juli vorig jaar gaf Maartje voor de vijfde verjaardag van Apprenza een groot zomerfeest in de tuin voor het instituut, met klanten, andere bedrijven en potentiële klanten. “Ik ben constant op zoek naar leuke acties en initiatieven om mijn zaak verder te laten bloeien.” Zo stuurt ze bijvoorbeeld elke twee maanden een mailing naar haar klanten met nieuwigheden, acties en promoties. “Ik werk ook heel graag samen met bedrijven in de buurt. Samen ben je immers veel sterker dan, alleen dus dat contact vind ik heel belangrijk. Zo organiseer ik 2 x per jaar een Ladies night met een nabij gelegen kledingwinkel. Ik organiseer ook twee maal per jaar make-up en huidverzorgingsadviesdagen in mijn salon, nodig groepen uit voor een tienerparty en geef advies op sportscholen. In 2009 heb ik een jaar lang een beauty column verzorgd in een regionale huis-aanhuiskrant waar mensen mij vragen konden stellen over huid en lichaam.” Het contact met collega’s uit dezelfde sector verloopt iets stroever. “Als de zaken goed lopen is er geen reden om elkaar als concurrenten te zien, maar niet iedereen denkt blijkbaar zoals ik. Ik zou best met hen willen samenwerken en ideeën uitwisselen. Met een aantal collega’s kom ik nu en dan eens samen. Soms sturen we klanten naar elkaar door en helpen en adviseren elkaar waar nodig.”

Communiceer over je producten
Tot slot nog een tip van Maartje: vertel over je producten en behandelingen! “Het heeft geen zin om nieuwe toestellen en producten aan te kopen als je er verder niet over communiceert. Omdat ik alleen in de zaak ben bouw je al sneller een band op met je klant, maar er zijn allerlei hulpmiddelen om het vertrouwen nog te versterken, van een website tot een nieuwsbrief, demodagen of een kleine gratis attentie. Communicatie is ook de manier om nieuw cliënteel te winnen: mensen vertellen aan elkaar wat ze horen en voor je het weet heb je een nieuweling aan de deur… Elke dag een klant is weer een uitdaging op zich”!

10


Gepubliceerd in Het Goirles Belang: 10 maart 2010

Na Angelina Jolie en Madonna nu ook bij Schoonheidssalon Apprenza in Poppel!!!

Eeuwig een mooie jonge huid behouden, huidproblemen en veroudering tegen gaan en niet onder het mes?! Dit willen we toch allemaal?! Dan is dit iets voor u.’De Meso(derma)roller’ In Amerika zijn bekende sterren er al lovend enthousiast over en wij nu ook met trots als eerste salon in de regio!

Is het u weleens opgevallen dat als je je gezicht masseert je een frisse kleur krijgt? Vast wel! Angelina Jolie gaat nog een stapje verder, om haar huidje jong te houden, behandelt ze haar gezicht geregeld met een Mesoroller. Een Mesoroller is een rolletje waarmee u over de huid wrijft met 200 hele kleine naaldjes van 0,5 mm in combinatie met de juiste verzorgingsproducten. Omdat je huid de “schade” wil herstellen, wordt er extra collageen en elastine aangemaakt, vindt er celvernieuwing plaats vd huid en bereik je tot 100x betere opname van actieve werkstoffen. Na de behandeling lijkt je huid jonger, zachter én frisser. Deze behandeling wordt ook microneedling genoemd. Het wordt gebruikt om acné, littekens, pigmentatie, grove poriën een verouderde – verslapte huid, cellulitis en zwangerschapsstrepen te behandelen. Tevens ook om haargroei te stimuleren. Dit alles is pijnloos en zonder risico’s. En het allerbelangrijkste het werkt echt! Bij aankoop van de Mesoroller ontvangt u een uitgebreide gebruiksaanwijzing. Al naar een paar keer gebruiken ziet u het verschil aan uw huid en wilt u niks anders meer! De Mesoroller kan ook gebruikt worden in combinatie met bv. peelings en IPL of laser.

Startersset Mesoroller:
Deze maand hebben wij speciaal voor u een Mesoroller starterset samengesteld. Deze set (in verschillende prijsklasse) bestaat uit; op uw huid afgestemd serum, Mesoroller en sunblock + allerlei proefjes + allerlei info + gebruiksaanwijzing. Al deze producten zijn nadien ook los bij te bestellen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor u. Wij staan graag voor u klaar met professioneel advies en begeleiding. Op onze website: www.apprenza.be onder het kopje: Meso(derma)roller vindt u ook nog meer info.


Gepubliceerd in Businessclub Goolse zaken: 8 juli 2009

Chapeau voor Schoonheidssalon Apprenza

9

Schoonheidssalon Apprenza-beauty & care uit Poppel bestaat vijf jaar. Maartje van Loon wilde dat feit niet zomaar voorbij laten gaan. De ambitieuze (oud Goirlese) schoonheidspecialiste, organiseerde met groot succes afgelopen vrijdag – in samenwerking met een dozijn collega -ondernemers – een feestelijk mini-event op het adres Steenweg Baarle 18. Tot groot genoegen van Maartje zelf, de ondernemers en de ruim 300 genodigden waaronder een delegatie van businessclub Goolse Zaken, mag het festijn als een absolute topper gekwalificeerd worden.

Chapeau dus voor Maartje van Loon van schoonheidssalon Apprenza, die haar salon- en tevens de bedrijven van haar collega-ondernemers – op perfecte wijze wist te etaleren. Mede door het uitzonderlijke mooie weer en de voortreffelijk ambiance heerste er een prima sfeertje. Genietend konden de gasten profiteren van de demo’s die door specialistische visagisten werden uitgevoerd.
Bijzondere belangstelling was er voor de heerlijke voetreflexmassage van Bob Mijling van Esthisi Maar ook op culinair gebied had de plaatselijke horeca voor het beste van het beste gezorgd. Daarbij kon men veel inspiratie opdoen betreffende de laatste modetrends voor jong en oud. Tevens was er veel belangstelling voor de schitterende liveshow met de bekende artiest Rob Jansen. Marco Willems van Manzini regisseerde tijdens de flitsende modeshow de toekomstige modetrends. De Goirlese kunstenares Suus Suiker met haar veel besproken schilderijen was nadrukkelijk aanwezig om extra cachet te geven aan het feestelijk festijn.

Tegen middernacht liet de initiatiefneemster Maartje van Loon weten, aangenaam verrast en verwend te zijn door de feestgangers. “Maar”, zo reageerde de schoonheidsspecialiste alert op; “Het is nu mijn beurt om jullie weer te gaan verwennen…..”.

Meer info op www.apprenza.be


Gepubliceerd in Het Berichtenblad : 8 juli 2009

5 Jaar Apprenza, een zomerfeest

8

Schoonheidssalon Apprenza in Poppel bestaat precies 5 jaar en dat wilde eige- naresse Maartje van Loon niet in stilte laten voorbijgaan. Voor klanten en relaties, vrienden en vriendinnen en iedereen die er zin in had organiseerde ze een supergezellig zomeravondfeest in haar “voortuintje” aan de Steenweg op Baarle 18 in Poppel. Collega’s en zakenrelaties waren uitgenodigd een standje met hun producten in te richten en zo een avondmarktje te vormen rond het centrale podium waarop een modeshow werd gehouden en waarop enthousiastelingen een dansje konden wagen op de muziek.

En er was genoeg te zien, te keuren en te proeven én ze hadden uiteraard de zwoele zomerse avond mee. Na het verwelkomingsdrankje kon iedereen – en dat waren er heel wat – zich naar hartelust uitleven, er was keuze genoeg. Je kon een gratis make-up advies krijgen, ontspannen genieten van een heerlijke voetmassage, het standje met mooie sieraden bezoeken, tussen de kinderkleertjes neuzen of het serviesgoed bewonderen dat met medewerking van gehandicapten is vervaardigd en via de stichting “Even iets anders dan een ander” aan de man wordt gebracht.

De bezoekers van deze gezellige verjaardags-avondmarkt hoefden ook bepaald niet op een droogje te zitten, want aan de lopende band werden ze verwend met diverse drankjes en overheerlijke oesters, kersvers en met een citroensapje geserveerd door Tanja van visspecialist Verkennis. Thuiskok Jeroen maakte voor iedereen dan weer Italiaanse snacks klaar in een tomatensausje en wie een zoet mondje had ging een heerlijk ijsje halen of maakte zichzelf een fruitig hapje klaar om in de chocoladefontijn te dopen.

Ook de modeshow met de nieuwste herenmode trok veel belangstelling bij de aanwezige dames die nu zonder de winkels af te moeten schuimen ineens weten hoe hun partner het komende seizoen gekleed moet gaan. En alsof al deze gratis verrassingen nog niet genoeg waren kreeg elke bezoeker bij het afscheid een fraaie roos van Boeketje én een goodybag vol leuke verrassingen en kortingsbonnen. En dat verzachtte het moeten heengaan van dit gezellige tuinfeestje.


Gepubliceerd in Goirles Belang: 10 februari 2009

Nieuw lid BC: Apprenza Beauty & Care

7
De bekende Goirlese schoonheidsspecialiste Maartje van Loon, is met haar schoonheidssalon Apprenza Beauty & Care gevestigd in de landelijke omgeving van Poppel. Juist omdat Maartje nog altijd veel klanten uit Goirle heeft, is de betrokkenheid met Goolse Zaken uiteraard zinvol. Haar passie is om het mooiste van de mens uit te laten stralen. Door haar professionaliteit en kwaliteit is Apprenza Beauty & Care inmiddels een begrip in de regio.

Maartje schrijft elke eerste woensdag van de maand in het Goirles Belang haar Beautycolumn.

www.apprenza.be


Gepubliceerd in Goirles Belang: 22 november 2008

Apprenza

Nieuw: flitsend mooi, bij Schoonheidssalon Apprenza het hele jaar door!

6
Wie kent het niet?

Harsen, scheren en epileren is voor veel vrouwen en mannen het hele jaar door een terugkerend, tijdrovend en vaak lastig ritueel. Maar waarom al deze moeite nog, als je ook pijnloos, veilig en snel je haren definitief kunt verwijderen?
Stel je nu eens voor… nooit meer epileren of pijnlijk harsen. Weg met alle overbeharing, epileerapparaten en pincetten en toch altijd glad en zonder ontsierende haargroei. Definitief ontharen is nu mogelijk geworden bij Schoonheidssalon Apprenza beauty & care! Met trots informeren wij u dat ons assortiment van behandelingen in onze salon is uitgebreid met een professionele methode voor o.a. definitief ontharen met de MedCos® IPL.

Pijnlijs, veilig & definitief ontharen!
Met het innovatieve MedCos® IPL apparaat is het mogelijk om ongewenste haargroei effectief aan te pakken. IPL betekent ‘Intense Pulsed Light’ en staat voor hoogenergetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de technisch hoogwaardige MedCos® IPL lichtflitsmethode. Met deze methode wordt in de haarfollikel lichtenergie omgezet in warmte-energie, waardoor de haarwortel definitief, pijnloos en veilig wordt vernietigd. Dit zowel bij vrouwen als bij mannen. Flitsend mooi, het hele jaar door!
De IPL lichtflitsmethode is naast het ontharen ook bij uitstek geschikt voor behandeling van couperose, acné, spider naevi en huidverjonging.

Ontharen
De MedCos® IPL wordt geplaatst op het huidoppervlak en met opeenvolgende flitsen wordt het gewenste huidgebied behandeld. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt een periode variërend van 6 tot 12 weken. Vanwege de haargroeicyclus zijn er meerdere behandelingen nodig om de haarfollikels definitief uit te schakelen. Een kuur van gemiddeld 8 behandelingen is nodig voor een goed eindresultaat. Bij veel door MedCos® IPL behandelde cliënten wordt met 4-6 behandelingen al een haarreductie van 70-80% behaald.

Couperose
De storende verwijde bloedvaatjes kunnen met een kuur van enkele behandelingen worden verwijderd/vervaagd door het gepulseerde licht dat wordt overgebracht op de te behandelen locatie. Dit licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes. Daar wordt de licht-energie omgezet in warmte-energie en worden de rode bloedcellen door selectieve verhitting geraakt. De duur van een behandeling hangt af van de grootte van het te behandelen gebied en varieert van 10 tot 15 minuten. Tussen opeenvolgende behandelingen ligt ongeveer een periode van 3-6 weken afhankelijk van het resultaat.

Acne
Acne is een huidaandoening waar vrijwel iedereen in de puberteit last van krijgt. Maar ook volwassenen kunnen er nog last van hebben. Acne is een chronisch ontstekingsproces van het haarzakje talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door o.a. hormonale factoren. De MedCos IPL geeft in korte flitsen hoogenergetisch licht dat op de huid wordt gericht. Dit licht is niet van één golflengte, maar bestaat uit een breed spectrum licht van 590 tot 980 nanometer. Dit licht wordt door de huid geabsorbeerd en bevordert de bloedvoorziening naar de talgkliertjes. Hierdoor zal de P. Acnes bacterie worden vernietigd, omdat deze niet kan overleven in een zuurstofrijke omgeving.

Spider naevi
Met de MedCos® IPL kunnen met een kuur van enkele behandelingen deze storende verwijde bloedvaatjes zeer effectief en veilig behandeld worden. Het zichtbaar hoogenergetisch gepulseerd licht wordt geabsorbeerd door de rode bloedcellen in de vaatjes. Daar wordt de licht-energie omgezet in warmte-energie en worden de vaatjes door selectieve verhitting geraakt waardoor de zichtbare storende bloedvaatjes effectief behandeld worden en zullen verdwijnen/vervagen.

Huidverjonging
Met de MedCos IPL kunnen de verschijnselen van huidveroudering worden tegengegaan. De huidstructuur zal verbeteren en het gelaat toont gezonder, frisser en jonger. Het hoog energetisch gepulseerde licht wordt door de huid opgenomen en omgezet in warmte. Hierdoor vervaagt het pigment, verdwijnen uitgezette bloedvaatjes en worden poriën in de huid verfijnt. Daarnaast wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en nieuw collageen aangemaakt. Waardoor de huid frisser en jonger toont en de textuur van de huid verbetert.

OPENDAG:
Zaterdag 22 november 2008, 10.00 – 17.00 uur
Wij houden voor alle geïnteresseerden een speciale opendeurdag. U hebt dan de mogelijkheid om in een korte, individuele kennismaking te ervaren en tot in detail te worden geïnformeerd wat deze IPL voor u kan betekenen.
Er zullen deze dag speciale acties en kortingen zijn +
Wanneer u aanwezig bent maakt u tevens kans om een GRATIS 1e behandeling te winnen!
Dus kom ook en win!

Schoonheidssalon Apprenza beauty & care
Steenweg Baarle 18 te Poppel
T: 06- 20 33 69 52
E: info@apprenza.be, www.apprenza.be
https://www.apprenza.be


Gepubliceerd in Goirles Belang: 4 juni 2008

Professionaliteit en kwaliteit bij Schoonheidssalon
Apprenza beauty & care

5

Vanuit Goirle rijd ik naar Poppel, België voor een ontspannend bezoek aan Schoonheidssalon Apprenza beauty & care. Ik kijk er naar uit om eens heerlijk verwend te worden, aangezien ik al veel goede verhalen heb gehoord over deze salon. Apprenza beauty & care aan de Steenweg Baarle is makkelijk te bereiken en al snel zie ik de schoonheidssalon in de landelijke omgeving liggen.

Eenmaal aangebeld word ik vriendelijk ontvangen door Maartje van Loon die mij wegwijs maakt in
de salon. Ik kom voor een gelaatsbehandeling. Voordat we echter beginnen, neemt Maartje met mij haar ‘menuboek’ door en hebben we een intakegesprek. In het menuboek staat alle informatie over de salon en de verschillende behandelingen waar ik uit kan kiezen. Ik ben verrast door de keuze: Apprenza heeft voor iedereen – en voor ieders portemonnee – wat wils. Van een
standaardbehandeling die uit te breiden is met allerlei extra’s, tot een hotstone massage of permanente make up.

Total Youth Treatment
Ik kies voor de ‘Total Youth Treatment’; een anti-aging behandeling speciaal samengesteld om fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekjes te voorkomen. Het is een gelaatsverzorging waarbij gewerkt wordt met fruitzuren, die de huid diep peelen en de dode huidcellen verwijderen. Bij deze behandeling werkt Maartje met de producten van het merk Matis. Dit merk bevat dertig actieve plantaardige en biologische ingrediënten. Naast Matis werkt Apprenza met het Italiaanse nummer één make up merk Pupa en het merk Neoderma. Dit merk is speciaal voor de huid met allerlei problemen, zoals rimpels, pigmentvlekken, ingegroeide haartjes, zwangerschapsmasker, couperose, littekens, acne, rokershuid of een slecht doorbloede huid. Deze een exclusieve lijn met actieve kruiden- en plantenextracten is sterk gericht op resultaat en verbetering van de huid.

Heerlijk ontspannen
Na een korte uitleg over de behandeling én een huidanalyse start de behandeling. Ik mag plaatsnemen in een verwarmde stoel – die zou je thuis ook moeten hebben – waarna ik gelijk in
de watten word gelegd met een welkomstmassage om helemaal tot rust te komen. Heerlijk ontspannend na een drukke werkdag. Na een intensieve reiniging en een peeling van mijn ogen, lippen en gezicht krijg ik een ampul met fruitzuren om de kleine rimpeltjes te behandelen. Ondertussen legt Maartje uit wat de bestanddelen doen voor mijn huid, die inmiddels al lekker tintelt. Ook vraagt ze naar mijn wensen voor epileren, verven of harsen. Daarna word ik wederom verwend met een massage. Op de achtergrond hoor ik het loeien van een koe in de wei. Het is hier écht even helemaal weg zijn van de drukte van alledag. Na de massage krijg ik een exclusief collageenvliesmasker en mag ik even met een rustig muziekje in de warme stoel doezelen. Wanneer Maartje terug komt, baal ik een beetje. Dit betekent namelijk dat de behandeling bijna afgelopen is! Na een oogverzorging, een voedende dagcrème en een dagmake-up kan ik er weer helemaal tegenaan. Ook krijg ik nog een huidverzorgingsadvies voor thuis. Ik ben vanmiddag verwend,
heerlijk tot rust gekomen en ik zie gelijk zichtbaar resultaat aan mijn huid!

Ook verwend worden bij Apprenza beauty & care?
Apprenza beauty & care bevindt zich aan de Steenweg Baarle 18 in Poppel, België. Net over de Nederlandse grens. Voor meer informatie of een afspraak kunt u bellen met Maartje van Loon, (+31) 06 – 20 33 69 52 of stuur een e-mail naar info@apprenza.be. Meer informatie vindt u op www.apprenza.be. Wilt u ook een keer genieten van de weldaad van een behandeling bij Apprenza beauty & care? Tegen inlevering van dit artikel ontvangt u bij uw eerste bezoek 10% korting!


 

Gepubliceerd in Goirles Belang: 25 maart 2006

Een middagje genieten bij schoonheidssalon Apprenza Beauty en Care

4 (1)

Op een zonnige woensdagmiddag bel ik aan bij Schoonheidssalon Apprenza Beauty en Care.
Eigenaresse Maartje van Loon ontvangt me vriendelijk en wijst me de weg naar haar salon.
Met een beetje een zenuwachtig gevoel stap ik binnen; ’wat staat me te wachten?’ Mijn eerste blik in de salon stelt me al op mijn gemak. Een heldere, frisse, sfeervolle salon.

Maartje vertelt me dat wanneer een nieuwe klant bij haar in de salon komt ze begint met een intake gesprek en een huidanalyse. Zo kan ze een behandeling perfect op de huid van de klant afstemmen. Dan maakt ze een huidverzorgingsadvies-stappenplan en ze merkt dan vaak dat wanneer klanten na een aantal weken weer terug komen daadwerkelijk resultaat en verbetering van de huid te zien is. Pas dan kun je, je klanten optimaal adviseren en begeleiden.

Ook voor mij vult ze een klantenkaart in  en kijkt welke behandeling het beste voor mijn huid is. Ze laat me een ’menukaart’ zien waar alle behandelingen in staan. Het zijn er heel wat. Waaronder een aantal standaard- en meer luxe behandelingen  die de klant altijd kan uitbreiden en /of nog luxer kan maken.

Een greep uit de verschillende mogelijkheden:
een behandeling met fruitzuren, het nieuwste Hydreclat apparaat, collageenvliesmasker, warm chocolademasker, aromatherapie, essentiële oliën, thermomodelagemasker, oogbehandeling, acnebehandeling, lichaamsbehandelingen, permanente make-up, manicure, pedicure, ontharen, visagie.

Ik weet dan ook niet wat ik moet kiezen dus ik laat het aan Maartje over. Ze kiest een Aromatische behandeling. Voor alle huidtypen, met aromatische oliën.  Ik ben benieuwd.

Ik mag in de stoel gaan liggen en ze zorgt ervoor dat ik het zeker niet koud ga krijgen tijdens de behandeling. Het zonnetje schijnt op mijn gezicht en op de achtergrond klinkt ontspannende muziek. Onder de behandeling legt ze precies uit wat ze doet. Eerst begint ze met een welkomstmassage om me te ontspannen. Je komt toch meestal wat druk en gestresst binnen en zo’n welkomstmassage zorgt ervoor dat je ontspannen aan de behandeling begint. Daarna reinigt ze mijn gezicht met een op mijn huidtype afgestemde milk en lotion. Daarna 2 verschillende peelings. Een voor op de ogen en rond de mond en de andere met jojoba-extracten voor de rest van mijn gezicht.

Hierna kan ze zien hoe mijn huid hierop gereageerd heeft en vult ze de klantenkaart verder in. Dan komen de ietwat ‘vervelende’ dingen zoals epileren, harsen en/of verven. Mijn wenkbrauwen worden geharsd en nog even nagelopen met een pincet. Dan gaat ze mijn poriën uitreinigen en na dit vervelende werkje krijg ik een heerlijke, ontspannende massage. Dit doet ze met een aromatisch ampulletje dat per klant gemaakt wordt. Dus ook hier is weer alles op het huidtype van de klant afgestemd. Na deze heerlijke massage, waar ik echt van tot rust kom krijg ik nog een masker op mijn gezicht die 10 minuten moet inwerken. Maartje verlaat dan even de salon, doet de lichten uit en zal wat te drinken voor me meenemen. Wat word ik toch verwend.
Na bijna weg gedommeld te zijn komt Maartje weer binnen en brengt als laatste een dag/nachtcrème van Matis aan. Aan het einde van een behandeling kan de klant ook nog kiezen voor een dag make-up en een lekker geurtje van het Italiaanse merk Pupa.
Mijn middag is geslaagd en ik kom heerlijk opgefrist in een lentezonnetje naar buiten.

Elke maand heeft Apprenza leuke promoties, acties, aanbiedingen en nieuwtjes. Haar klanten worden hiervan op de hoogte gesteld door de nieuwsbrief die elke 2 maanden per mail wordt verstuurd.
Een leuke cadeautip: stel zelf je eigen verwencheque samen voor hem of haar. Verder verkoopt Maartje in haar schoonheidssalon ook leuke cadeauartikelen zoals parfums en bad- en bodyproducten van Pupa. En de producten van Matis zijn natuurlijk ook te verkrijgen.
In de maand april kan je bij schoonheidssalon Apprenza Body en Care gratis je op laten maken met de nieuwste voorjaars- en zomerkleuren van het merk Pupa. Op donderdag, vrijdag en zaterdag 6, 7 en 8 april bent u van harte welkom. U krijgt dan een uitgebreid make-up advies onder het genot van een hapje en drankje. Bij aankoop van 50 euro aan make-up producten ontvangt u een leuke attentie. Gelieve tijdig te reserveren om een afspraak te maken voor één van deze dagen.
Schoonheidssalon Apprenza Beauty & Care, Steenweg Baarle 18, 2382 Poppel, België, Tel. (BE) (+32)-0478 40 28 22, (NL) (+31) –06 20 33 69 52, Fax (+32)-014 55 85 97, E-mail: info@apprenza.be, www.apprenza.be

Tegen inlevering van dit redactioneel stukje, in de maand maart en april krijgt u 10% korting op uw eerste gelaatsverzorging.


Gepubliceerd in Goirles Belang: 27 juni 2005

Schoonheidssalon Apprenza Beauty & Care viert feest !

3Vorig jaar opende Maartje van Loon met trots haar eigen schoonheidssalon in Poppel, We kijken terug op een zeer succesvol & geslaagd jaar. Het eerste jaar willen wij daarom niet onopgemerkt voorbij laten gaan.

Wij nodigen al onze vaste & toekomstige klanten uit dit samen met ons feestelijk te komen vieren.
Datum:  Vrijdag 1 juli
Tijd: Vanaf 19.00 uur t/m 22.00 uur

Deze gehele avond staan er diverse spectaculaire dingen op het programma. Zo wordt u verwelkomd onder het genot van een hapje en een drankje. In onze schoonheidssalon zullen diverse demonstraties plaats vinden, u kunt er terecht voor allerlei informatie, persoonlijke huidanalyse en huidverzorgingsadvies op maat. Tevens kunt u zich in onze tuin gratis schitterend laten maquilleren door onze Pupa visagist, vindt u er diverse standjes waar u leuke aankopen kunt doen, exclusieve sieraden & accessoires van het merk Beauzill en wordt er een presentatie van damesmode verzorgd door Anastasia’s clothes en stuff.

Verder kunt u zich laten informeren over Permanente make-up, Bruidsarrangementen, Plastische chirurgie & Cosmetische ingrepen. Geniet van de vele aantrekkelijke aanbiedingen en kortingen deze avond en geef u op voor onze speciale verzorgingsdagen in de salon.
WIN DEZE AVOND EEN TOTALE METAMORFOSE !!!
Verzorgd door: Schoonheidssalon Apprenza Beauty & Care en Anastasia’s clothes & stuff en Chantal’s Hairstyle. Noteer het alvast in uw agenda en zorg dat u er ook bij bent. Dit mag u niet missen !!!
Kom niet alleen en neem een vriend of vriendin mee !!! (informeer naar onze vriendenbon)
Tegenwoordig hoort een bezoek aan de schoonheidsspecialiste erbij, net zoals de tandarts of de kapper. Mensen leven steeds meer met stress, spanningen en vervuiling, daarom is het belangrijk om de huid goed te verzorgen.
Begin er op jonge leeftijd al mee, dit vertraagt de huidveroudering!
Onderscheiden en assortiment

Schoonheidssalon Apprenza onderscheidt zich van de rest, wij willen het beste voor onze klanten en dit waarderen zij, wij streven naar perfectie en kwaliteit. Zo zijn wij ook aangesloten bij de ANBOS en weet de klant dat deze bij ons in deskundige handen is. Wij merken dat er veel aan mond op mond reclame gedaan wordt, en dit is natuurlijk de beste reclame. Wanneer een nieuwe klant bij ons in de salon komt beginnen wij met een intakegesprek en huidanalyse voordat we daadwerkelijk aan de behandeling gaan beginnen. We maken met de klant samen een huidverzorginsadvies stappenplan, en merken dan vaak wanneer wij de klant na een aantal weken weer terug zien daadwerkelijk resultaat en verbetering van de huid. Pas dan kun je je klanten optimaal adviseren en begeleiden. U kunt bij ons ook zelf uw verzorging samen stellen, zo kunt u een standaard behandeling uitbreiden en luxer maken met verschillende modules, u kunt er terecht voor elk huidtype of -probleem. Een greep uit de verschillende mogelijkheden: een behandeling met fruitzuren, het nieuwste Hydreclat apparaat, collageenvliesmasker, thermomodelagemasker, oogbehandeling, acnebehandeling, lichaasmsbehandelingen, permanente make-up, manicure, voetverzorging, ontharen, visagie. Wij doen veel aan kuur- & bruidsarrangementen. Ook hebben wij speciale mannenbehandelingen en producten, verzorgings- & cosmetica producten, parfums, bad- & body producten, sieraden en verwencheques.

Aanbiedingen, merken, vertrouwensband
In onze salon hebben wij maandelijks aanbiedingen en nieuwtjes, er wordt gewerkt met topmerken waaronder Matis en Pupa waar we huidverjonging & -verbetering mee behalen, deze merken zijn alleen in de betere schoonheidssalons te verkrijgen, zijn hypoallergeen en bevatten een hoge concentratie plantenextracten, werkstoffen en vitamines. Matis wordt in sommige ziekenhuizen gebruikt omdat het zo’n goede resultaten geeft! de klanten komen hier speciaal voor terug uit Nederland en België. Maartje heeft met vele klanten een intense band, ze vertellen mij wat hen bezig houdt en wat ze van mij verwachten, ik vind het vertrouwen van mijn klant en het communiceren zeer belangrijk. Iedere klant is voor mij weer een uitdaging ik laat deze heerlijk ontspannen en verwend worden, waarna zij gelijk resultaat zien en voelen!

Uitbreiden, bijscholingen, samenwerking
Bij Apprenza blijven ze niet stil staan, ze blijven zich ontwikkelen in de nieuwste trends en wetenschappen, volgen regelmatig bijscholingen, en blijven zich specialiseren en uitbreiden, dit ook voor de komende tijd. Zo werken zij ook samen met fotografen, modezaken, kapsalons, plastische chirurgen en cosmetische artsen. In de nabije toekomst zal de salon ook uitgebreid gaan worden met een exclusief sieradenmerk Beauzill (vanaf 1 juli), aromatherapie behandelingen en wat dacht u van een chocoladepakking & -masker! Verder zullen wij een paar x per jaar bij Anastasia’s clothes & stuff demonstraties en workshops gaan verzorgen, en maken wij u schitterend op bij uw nieuwe kleding aankoop!

Bereikbaarheid en openingstijden
Schoonheidssalon Apprenza, gelegen in een rustige landelijke omgeving, wat al meteen een gevoel van ontspanning met zich mee brengt is makkelijk te bereiken: Wanneer u Poppel binnen rijdt, gaat u tegenover het Poppels Meubelhuis de straat in, deze straat rijdt u helemaal uit, ga dan vervolgens rechts af, richting Baarle Nassau, een paar honderd meter aan de rechterkant ziet u de salon, net voor een Mariabeeldje.
Wij zijn geopend: ma, di, do, van 09.00 t/m 21.00 uur – wo, gesloten – vr, van 09.00 t/m 18.00 uur –
za, van 09.00 t/m 15.00 uur. Wij werken uitsluitend op afspraak.
Kom snel eens langs bij Schoonheidssalon Apprenza of bel voor meer info: Steenweg Baarle 18 te Poppel.
T: 06-20 33 69 52 (Ned.) of  0478-40 28 22 (Be.), E:apprenza@skynet.be. Wij hopen u te mogen begroeten vrijdagavond 1 juli!

Ps. Geef u alvast op voor onze speciale verzorgingsdag zaterdag 9 juli, bel voor info!
Cadeautip: Verwen elkaar en schenk een verwencheque cadeau, tevens verkopen wij ook leuke cadeauartikelen & sieraden!


Gepubliceerd in Goirles Belang: 26 november 2004

Speciaal Bruidsarrangement van Schoonheidssalon Apprenza Beauty&Care

2 (1)

Op de mooiste dag van je leven, wil je er natuurlijk graag op zijn allermooist uitzien. Voor een goede huidverzorging en make-up biedt de 23 jarige Maartje van Loon hiervoor alles wat je nodig hebt. In juli opende ze haar schoonheidssalon aan de Steenweg Baarle 18 te Poppel, gelegen in een rustige natuurlijke omgeving, wat al meteen een gevoel van ontspanning met zich mee brengt.

De sympathieke eigenaresse ontvangt mij hartelijk in haar goed verzorgde salon. In de korte tijd dat ze hier is gevestigd is haar klantenkring al aardig gegroeid en het is mij al vrij snel duidelijk hoe dat komt. Maartje gaat er helemaal voor en weet precies wat ze wil. Ze is een perfectionist in de goede zin van het woord. Ze werkt op alle fronten met volle aandacht en met exclusieve merken omdat ze optimale resultaten wil. Voordat ze met een gezichtsbehandeling begint maakt ze een huidanalyse en geeft ze altijd een drukpuntenmassage zodat je even lekker tot ontspanning komt. Om het uit Parijs afkomstige merk Matis zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken heeft ze speciaal een opleiding gevolgd. Het hypoallergeen product bestaat voornamelijk uit een hoge concentratie werkstoffen waaronder plantenextracten en vitamines. In sommige ziekenhuizen wordt ook met Matis gewerkt omdat het zulke goede resultaten geeft. Naast deze praktische kant van het vak gaat haar interesse ook erg uit naar de psychologische en sociale kant die het vak met zich meebrengt. Maartje vertelt: doordat mensen lang bij me in de stoel liggen en ik intensief met ze bezig ben, komen er toch vaak verhalen los over wat hen bezig houdt en ik vind het erg leuk daar een goed en fijn respons op te kunnen geven. Ze heeft nog verschillende opleidingen, cursussen en trainingen op haar verlanglijstje staan voor in de toekomst.

De schoonheidsbehandelingen zijn voor zowel mannen als vrouwen. Voor de mannen gebruikt ze speciale huidverzorgingsproducten omdat de huid toch anders is dan bij vrouwen. Ze merkt dat er voor mannen een hogere drempel ligt om in de stoel te gaan liggen voor een behandeling maar als ze zich zelf eenmaal overwonnen hebben worden ze enthousiast en vinden het helemaal geweldig. De verschillende soorten bruidsarrangementen zijn dan ook uitstekend geschikt om de bruidegom even extra te laten stralen op zijn grote dag. Omdat visagie een van mijn specialiteiten is vragen ook familieleden van het bruidspaar me regelmatig dit te komen verzorgen. Op de trouwdag zelf ga ik dan naar de familie thuis om daar te manicuren en een mooie bruidsmake-up aan te brengen. Dat doe ik met het italiaanse merk Pupa. Buiten deze manier van make-up aanbrengen ben ik ook nog gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make-up.

Voor januari 2005 staan er weer een aantal vernieuwingen gepland. Er komt een nieuw apparaat voor gezichtsbehandelingen en ik ga samen werken met Cosmetische artsen en plastische chirurgen.
Er komt een nieuwe collectie sieraden en men kan betalen met de pinpas.

Op 27 november a.s. is er een Open Dag in de salon. Iedereen is dan van harte welkom van 10.00 uur tot 17.00 uur. Op deze dag worden een aantal demonstraties geven van o.a. permanente
make-up en het nieuwe apparaat voor gezichtsbehandelingen van Matis. Het is de moeite waard een kijkje te gaan nemen onder het genot van een hapje en een drankje. Bij het maken van een eerste afspraak voor een gelaatsbehandeling ontvangt u 10% korting.

Elke maand zijn er leuke promotie acties. In de maand november is dat 10% korting op permanente make-up behandelingen en op gelaatsbehandelingen voor mannen. Voor de maand december wordt geadviseerd tijdig een afspraak te maken. Dit kunt u doen onder tel.nr 06-20 33 69 52 of 0032-478 40 28 22. Bovendien zijn er voor deze maand leuke cadeautips, zoals b.v. een cadeaubon voor diverse behandelingen of een lekkere parfum in een fraaie exclusieve verpakking.
Op vrijdag 31 december kunt u zich laten opmaken met de nieuwste feest -& glitterproducten van het merk pupa. Hiervoor geldt een korting van 10 euro. Bij aankoop van 50 euro aan deze producten is de visagie gratis. Met gebruik van deze aanbiedingen en de goed verzorgde behandelingen van Apprenza beauty & care gaat u wat schoonheid betreft in ieder geval een goede jaarwisseling tegemoet.

K.R.


1