Over Medcos

Het gebruik van apparatuur ten behoeve van uw schoonheid is niet msp(1)
altijd zonder risico. Kies daarom voor een goed getrainde behandelaar die werkt met kwalitatief hoogstaande apparaten – voor een MedCos Partner dus. Deze is gecertificeerd na het succesvol afronden van een theoretische en praktische opleiding en beschikt over de hoogwaardige en veilige machines van het Nederlandse bedrijf MedCos. Een MedCos Partner herkent u aan het schildje bij de ingang. Voor welk probleem zoekt u een oplossing?

MedCos IPL Haarverwijdering
Nooit meer scheren, epileren, harsen of waxen, geen stoppels meer en geen ingegroeide haartjes op uw oksels, bikinilijn of rug: dát is wat de MedCos IPL-methode voor u kan betekenen.

MedCos IPL Acnebehandeling
Een rustige huid en een sterke vermindering van roodheid: de MedCos IPL-methode behandelt veilig en effectief vele vormen van acne.

MedCos IPL Couperose- en Spider naevi-behandeling
Heeft u last van verwijde, rode bloedvaatjes in het gezicht of op de benen? Deze storende verwijde bloedvaatjes kunnen effectief behandeld worden door uw MedCos Partner.

MedCos IPL Huidverjonging
Een collageen boost, een stevigere huid en een frissere uitstraling: de MedCos IPL-methode bestrijdt effectief de verschijnselen van huidveroudering.

MedCos MicroSkinPolish Huidverbetering
Rimpels, grove poriën, acnelittekens, pigmentvlekken, een verouderde, doffe of een verslapte huid? Tot voor kort kon u voor een snelle en duurzame huidverbetering alleen bij de cosmetisch arts terecht. Dat is niet meer nodig, want uw gecertificeerde MedCos Partner bereikt een geweldig resultaat en dat op een milde en pijnloze manier… met de revolutionaire MedCos MicroSkinPolish behandeling – The next generation of skin improvement!

Zie HIER een aantal voor en na foto’s van Medcos.

medcos

 

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht