Over Neoderma

Neoderma is een samentrekking van de Griekse woorden Neo en Derma en betekent ‘nieuwe huid’. De oorsprong van Neoderma ligt in Cyprus, waar de producten – die op basis van natuurlijke ingrediënten zijn gemaakt-, vandaag de dag nog steeds worden ontwikkeld en geproduceerd. Neoderma is voornamelijk bekend door de wereldwijd geliefde Bio-Peeling behandeling die huidproblemen tegengaat en de huid verbeterd. Naast de bekende Bio-Peeling biedt Neoderma een compleet assortiment aan, bestaande uit 11 productlijnen en 10 gezichtsbehandelingen die de huid verzorgen, herstellen en verbeteren.

De kracht van Neoderma is door middel van natuurlijke ingrediënten de huid te verbeteren. Onze slogan is niet voor niets ‘Neoderma brengt schoonheid letterlijk terug naar de natuur’. Alle 10 behandelingen van Neoderma verbeteren de huid op een specifieke manier. Denk aan het verminderen van acne, pigmentvlekken, fijne lijntjes en rimpels, maar ook het verbeteren van de vochtbalans. Voor blijvend resultaat en ondersteuning is het essentieel om de Neoderma verzorgingsproducten ook thuis te gebruiken.

biopeeling(1)

Chinese kruidenpeeling / Biopeeling van Neoderma

Deze dieptepeeling is op basis van Chinese kruiden en werkt sterk genezend, ontstekingsremmend, vochtregulerend en heeft een normaliserende werking op de huid.

De biopeeling is ontwikkeld door een dermatoloog en wordt uitsluitend in de betere schoonheidssalons uitgevoerd. Als geen andere peeling heeft de Neoderma Biopeeling geen bijwerkingen. Omdat de peeling puur natuurlijk is, is deze niet agressief.

Uniek is dat met de peeling 3 á 4 huidproblemen in één keer behandeld kunnen worden en dat de peeling het hele jaar door toegepast kan worden. Deze biologische peeling voor zowel man en vrouw wordt gebruikt bij: acne, grove poriën, vette huid, littekens, pigmentvlekken, zwangerschapsmasker, ingegroeide haren, verslapte huid, vermoeide huid, gestresste huid, dunne en gevoelige huid rokershuid, rimpels, couperose en de donkere huid.

Biolifting van Neoderma

Een revolutionaire behandeling. De lifting is een snelle, ware oppepper voor de vermoeide huid, gestresste huid, verslapte huid, rimpels, na veel afgevallen te zijn en verjongend voor de oogleden.

Werkt ook vocht afdrijvend tegen oogwallen.biolifting(1)
Geschikt voor bruidjes (een dag voor de trouwerij).

Zeer goed te combineren met de Chinese
kruidenpeeling / Biopeeling. Voor toepassing op gelaat, borsten, handen en buik, voor man en vrouw.
Behandelingen kunnen los gedaan worden of in kuurverband

Zie HIER een aantal voor en na foto’s van Neoderma.

Klik HIER voor alle producten van Neoderma.

………

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht