Over Pascaud

Waarom Pascaud?pascaud-vip-logo (1)

Het antwoord is simpel: Voor huidverbetering, huidverjonging en anti-aging. Op een natuurlijke wijze en resultaatgericht.

Hoe?

Door specialistische methodes, cosmeceuticals, nutriceuticals, een inside-out concept en een geavanceerde huidanalyse methode.

Producten en behandelingen die de huid op natuurlijke wijze verjongen. Of het nu gaat om verstrakking van de oogcontouren, verwijderen van wallen of lifting van het gezicht, het unieke Pascaud anti-aging concept vult de ruimte tussen gewone schoonheidsverzorging en de stap naar de arts of kliniek. Biologische huidverjonging levert een natuurlijk resultaat op. Her verandert niets aan uw natuurlijke gelaatsvormen en uitdrukkingen. U blijft uzelf, maar dan jonger!
Het Pascaud anti-aging concept is veilig, vertrouwd en pijnloos.
Een innovatie in de strijd tegen huidveroudering

Het Pascaud concept is uitermate geschikt voor:

  • Corrigeren van rimpels
  • Zonbeschadigde huid
  • Oudere huid
  • Verslapping
  • Slecht doorbloede huid
  • Grove huidstructuur
  • Onzuivere huid
  • Verwijderen van oneffenheden en couperose
  • Het behouden van een goede huidconditie

Meten = weten

Nadat u samen met ons uw wensen heeft besproken, volgt een persoonlijk advies. Een grondige huidanalyse vormt de basis voor optimaal resultaat. Met behulp van geavanceerde apparatuur is het mogelijk om een uitgebreide analyse van de huid te maken. De apparatuur meet nauwkeurig alles van de huid. Een analyse van de leeftijd van de huid in vergelijking tot uw werkelijke leeftijd geeft aan op welke punten verbeteringen mogelijk zijn. Een voor en na fotoanalyse legt bovendien het resultaat van behandelingen binnen het Pascaud anti-aging concept vast.Print

De Pascaud Beauty Triangle omvat 3 schoonheden:

Outside in BeautySchoonheid van buiten naar binnen. Met behulp van krachtige cosmeceuticals voor thuis en behandelingen in het instituut.

Inside out Beauty
Schoonheid van binnen naar buiten. Met een gezonde voeding, aangevuld met natuurlijke voedingssupplementen.

Zen Beauty
Schoonheid van inzicht. Leer positief denken, je leven zinvol in te richten en de dingen te doen die je gelukkig maken. Dit betekent
ook methodes en producten gebruiken die je integriteit niet schaden. Jezelf goed, gelukkig en gezond voelen en dat straal je uit aan de buitenkant! Ervaar… en straal jouw schoonheid uit.  “Want jouw schoonheid is onze passie”

Pascaud is de krachtige lijn die zorgt voor een totale huidverbetering. De producten bevatten geen parabenen, paraffine en parfums. Pascaud Beauty Innovations ontwikkelt en produceert al haar producten in eigen beheer.

De Pascaud productlijn bestaat uit:

Verzorging van buiten af (cosmeceuticals)
Opbouw van binnenuit (nutriceuticals)

Cosmeceuticals zijn huidverbeteringsproducten met een krachtige werking. Een complete lijn producten die een stap verder gaan dan de reguliere cosmetica. Producten die qua werking zitten tussen cosmetica en farmaceutica.

Nutriceuticals zijn voedingssupplementen van farmaceutische kwaliteit. Deze nutriceuticals, waaronder de Collagen Booster Box, zorgen voor verbetering van binnenuit.

Kosteloos oriënterend gesprek

Laat u overtuigen. Een enkele behandeling geeft al resultaat. U zult niet de eerste zijn die verrast wordt door het Pascaud anti-aging concept. Spreekt biologische huidverjonging u aan?
Wenst u een stralende, jonge huid?

Reserveer dan nu uw afspraak voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek en huidanalyse.

Klik HIER voor een overzichtelijke presentatie over Pascaud.

Klik HIER voor voor en na fotos van Pascaud.

Klik HIER voor filmpjes over Pascaud.

Klik HIER voor de producten van Pascaud.

 

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht