Over QMS

qms

Veel producten beloven meer dan ze waarmaken. Als het gaat om anti-aging producten is er 1 merk dat met internationale prijzen is onderscheiden; !QMS (Quick Medical Skinformula). !QMS is op dit moment het beste anti-aging-huidverzorgingssysteem dat verkrijgbaar is.

!QMS MEDICOSMETICS is een revolutionaire behandelmethode die het mogelijk maakt om onze huid weer “op te vullen met collageen.” Hierdoor krijgt de huid zijn jeugdigheid weer terug, zonder dat we gebruik maken van injectietechnieken. U zult er 10 jaar jonger uitzien dan uw fysieke leeftijd.

!QMS-MEDICOSMETICS werd ontwikkeld door Dr. Med. Erich Schulte; chirurg, biochemicus en internationaal erkend specialist op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie. Vandaag de dag is Dr. Schulte in medische vakkringen de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging.

Deze methode is uniek en gepatenteerd

dr schulte1

Geschikt vanaf 30 jaar omdat vanaf dan de collageen aanmaak in de huid vermindert. Start young Stay young!

Een rimpel ontstaat door de afbraak van collageen en door een tekort aan vocht. Meerdere factoren hebben invloed op de afbraak van ons collageen. Een paar voorbeelden hiervan zijn: langdurige blootstelling aan de zon, slechte voeding, roken, stress en slaaptekort. Collageen toedienen via de huid is daarom noodzakelijk. QMS vult het tekort aan collageen aan in de huid en bestaat voor maar liefst voor 82% uit actieve werkstoffen waaronder een hoog percentage collageen. Alleen ervaren en hoog opgeleide schoonheidsspecialisten mogen met QMS werken. U zult QMS daarom niet in elke salon aantreffen. Alleen met een goede samenwerking tussen specialist, klant, behandeling en product komen we tot prachtige resultaten. Waanzinnige resultaten die niet alleen het aanzien van de huid verbeteren, maar ook de gezondheid hiervan!

Met deze anti-aging therapie is het mogelijk om zonder de huid te beschadigen collageen in de huid aan te brengen en deze te verjongen en te verbeteren.
QMS wordt inmiddels over de hele wereld gebruikt door plastische chirurgen, huidtherapeuten en schoonheidsspecialisten. Veel plastische chirurgen adviseren QMS als voorbehandeling bij een facelift maar in vele gevallen blijkt deze ingreep na gebruik van QMS niet meer nodig!

563194_479927678781095_1209248386_n(1)

Haal het beste uit jouw huid met de juiste verzorgingsproducten

Alle producten van !QMS zijn op elkaar afgestemd om zo het beste resultaat te verkrijgen. Bij het !QMS collageen is het zeer belangrijk om de reinigingsproducten van !QMS te gebruiken, deze bevatten geen afsluitende (occlusieve) ingrediënten. Hierdoor kan het collageen optimaal de huid binnen dringen en krijgt u het beste en mooiste resultaat.

Daarnaast is het zeer belangrijk om de huid dagelijks te peelen met de Nextt Exfoliant fruitzuur. De fruitzuren van !QMS zijn in staat stapsgewijs de hoornlaag te verbeteren. De concentratie van de fruitzuren is 10% PH-waarde 3.5, dit is optimaal en veilig voor dagelijks cosmetisch gebruik. De Nextt Exfoliant Fluid bevat Glycolzuur, Wijnzuur, Appelzuur en glycoderm-P. De werkstoffen zijn 12 uur lang actief in de huid, dankzij de NEXTT formule. Wat wil zeggen dat uw huid dagelijks 12 uur lang wordt voorzien van anti-aging ingrediënten.

Jouw huid tijdens de overgang

Nadat u als vrouw in de overgang terecht bent gekomen maakt de huid geen collageen type 1 meer aan. U kunt dan alleen nog maar collageen toevoegen aan de huid. Ben er dus op tijd bij.

De eigenschap van collageen is vochtbinding. Vocht inbrengen via onze huid is onmogelijk. Wel bevat onze huid van nature vocht. Door het !QMS collageen toe te dienen aan onze huid gaat het collageen zich 300 keer binden met het vocht wat zich van nature bevindt in onze huid. De huid krijgt hierdoor meer volume en gaat er mooier en voller uitzien.

Wat doet QMS met jouw huid en wat kan je verwachten:

 • Gladdere huid
 • Stralende huid
 • Stevigere huid
 • Strakkere kaaklijn
 • Vollere huid
 • Zachtere huid
 • Vermindering van fijne lijntjes
 • Vermindering van droogtelijntjes
 • Egalere huid
 • Fijnere poriën
 • Minder roodheid
 • Betere hydratatie

Na één behandeling in het instituut ziet u al duidelijk verschil.
De behandeling thuis is net zo belangrijk en geeft spectaculaire verbetering.
1 jaar concept met 3 fases

De !QMS Medicosmetics collageen behandelingen worden onderverdeeld in 3 verschillende fases.

U start altijd in fase 1, na 4 maanden kunt u overstappen naar fase 2 en weer 4 maanden later naar fase 3. Dit is een totaal jaarconcept.
Dit heeft met de verschillende product-ingrediënten te maken die tijdens de behandeling en voor thuisgebruik worden ingezet.

FASE 1: In deze fase worden vochtbalans en vetbalans van de huid in evenwicht gebracht.
FASE 2: In deze fase werken we op de versteviging van de huid.
FASE 3: In deze fase gaan we werken op perfectie, zoals pigmentvlekjes en fijne lijntjes.

Na 1 maand                                       Het huidreliëf wordt gladder
Na 2 maanden                                   De eerste lijnen verdwijnen
Na 3-4 maanden                                De poriën zijn fijner, minder rimpels en mooier huidoppervlak.

Om deze mooie resultaten te krijgen werken we in 3 fases van elk 4 maanden.

qms fases

Wat kan !QMS wel bereiken wat andere merken niet kunnen?

 • De huid krijgt rechtstreeks gesplitst collageen. Deze methode is uniek en gepatenteerd. We geven de huid hetgeen zij zelf niet meer kan aanmaken. Andere merken stimuleren de huid om collageen aan te maken. Echter na de overgang kan de huid geen collageen type 1 meer maken.
 • Anti-aging zonder de natuurlijke huidbarrière te beschadigen. Veel merken proberen huidverjonging te krijgen door de huid eerst te beschadigen door sterke peelings, laser of dermaroller. Dit om de huid te stimuleren collageen te maken. De beschadigde huid maakt na de overgang echter geen type 1 collageen aan maar type 3. Hetzelfde collageen wat bij een litteken wordt aangemaakt (stugger en harder) Bovendien verzwak je de huidbarrière en het immuunsysteem door de huid te beschadigen.
 • Huidveroudering vertragen met 82% door toevoegen van gesplitst collageen.
 • Bevat geen minerale oliën en vetten. Deze sluiten de huid af waardoor werkstoffen niet meer in de huid kunnen komen. Talg en huidschilfers kunnen niet meer weg. Gevolg mee-eters, gerstekorrels en de huid droogt uit.
 • Veilige fruitzuur met Nextt formule. De fruitzuur van !QMS bevat een cocktail van fruitzuur met een pH waarde van 3,5. Dit betekent dat de fruitzuur veilig dagelijks gebruikt mag worden. Zelfs op en rondom de ogen. De gepatenteerde NEXTT formule zorgt ervoor dat opgenomen werkstoffen uit crèmes gedoseerd 12 uur lang in onze huid afgegeven worden.
 • Anti – aging van binnen uit door !QMS Intravital. Voegt van binnenuit collageen toe aan de huid. Na 1 maand zie je al het verschil. Intravital bevoorraadt onze huid met 65% van collageen. Dit collageen is onmisbaar bij anti-aging. Dr. Schulte heeft de noodzakelijke antioxidanten aan Intravital toegevoegd. Het collageen wordt rechtstreeks door de darmen opgenomen. Intravital kan men bij alle andere soorten supplementen innemen. Er is zelfs gebleken dat cholesterol en bloeddruk verbeteren door Intravital.

Dit alles bij elkaar zorgt voor spectaculaire resultaten en een mooie gezonde, stralende huid.
Dat wil toch iedereen?

Klik HIER voor voor en na fotos van QMS.

Klik HIER voor de producten van QMS.

 

Bekijk al onze QMS behandelingen HIER in ons menuboek voor meer info en prijzen.

 

QMS behandeling

 

  Uw naam

  Uw telefoonnummer

  Uw e-mailadres

  Uw bericht