Over Revitalash

RevitaLash wimperserum: favoriet bij gebruikers en beauty professionals

volumizingVolle, lange en gezonde wimpers: de wens van elke vrouw! Met RevitaLash wimperserum bereik je fantastische resultaten en een prachtige oogopslag. Het innovatieve wimperserum ontvangt wereldwijd veel waardering, bijvoorbeeld door een top 3 notering bij de Astir Beauty Awards. Tijdens de American Spa Pro’s Choice Awards is RevitaLash zelfs verkozen tot meest favoriete wimperserum!
Ook de andere producten van RevitaLash zijn heel gewild onder beauty professionals en gebruikers. Het RevitaLash wimperserum, RevitaBrow wenkbrauwserum, Hair Advanced haarserum en de andere producten van RevitaLash worden alleen in de Benelux al in meer dan vijfhonderd kapsalons, parfumzaken en beautysalons verkocht.

De uitvinder van Revitalash

RevitaLash is ontwikkeld door de Amerikaanse oogarts Michael Brinkenhoff. Hij ontwikkelde het wimperserum als speciaal cadeau voor zijn vrouw Gayle. Zij was herstellende van borstkanker en de intensieve chemotherapiebehandelingen hadden haar mooie wimpers beschadigd. Haar wimpers zagen er breekbaar, dun en minder vol uit.

Dokter Brinkenhoff besloot daarom een formule te ontwikkelen om Gayle’s wimpers er weer gezond, sterk en prachtig uit te laten zien. Intensief onderzoek van Brinkenhoff en andere getalenteerde cosmetische wetenschappers leidde tot de ontwikkeling van RevitaLash: een product dat de wimpers zichtbaar verbetert.
Gayle’s wimpers werden met RevitaLash mooier dan ze ooit had durven dromen.

 “Wanneer iemand om wie je geeft pijn heeft, kun je je ongelofelijk hulpeloos voelen. Het deed mij ontzettend goed om op mijn eigen manier Gayle te kunnen helpen er weer bovenop te komen. Het was geweldig om te zien hoe blij ze was met haar prachtige wimpers.” – Dokter Micheal Brinkenhoff

Mooie, volle wimpers met het RevitaLash wimperserumvoor

Zou je willen dat je wimpers er beter uitzien? Het RevitaLash wimperserum zorgt voor mooiere, volle en gezonde wimpers. Verzorg je wimpers met RevitaLash door iedere dag een dun lijntje op je wimperrand aan te brengen. Binnen twaalf weken zijn je wimpers zichtbaar verbeterd. Je wimpers extra accentueren? Gebruik dan naast het RevitaLash wimperserum de RevitaLash Volumizing primer en volumizing mascara. Je kunt het RevitaLash wimperserum ook gebruiken in combinatie met wimperextensions.

Verzorg ook je wenkbrauwen en haar

Naast het populaire wimperserum, de primer en mascara, heeft RevitaLash ook producten voor wenkbrauwen en haar. Het RevitaBrow wenkbrauwserum zorgt voor gezondere en voller ogende wenkbrauwen. Voor direct effect kun je naast het wenkbrauwserum ook de Hi-Def tinted brow gel gebruiken. Voor het haar is er Revitalash hair advanced: een leave-in conditioner met voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat
je haar er gezonder, voller en dikker uitziet.

Revitalash: het beautygeheim waarnaar je al die tijd op zoek was!

Klik HIER voor een aantal voor en na foto’s van Revitalash.

Klik HIER voor de producten van Revitalash.

 

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw e-mailadres

Uw bericht