OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annemie Dries te Weelde

Als  tevreden klant  kom ik al jaren bij Maartje en Chantal omdat ik voor en na mijn bezoek aan hen vrolijk ben. Vooraf verheug ik me op een ontspannende, professionele gezichtsbehandeling of pedicure. Na mijn bezoek ben ik blij omdat het resultaat steeds goed is. Ook de minder ontspannende zaken als permanente make up werken ze perfect af. Zelfs als een behandeling om de één of andere reden een bijwerking heeft lossen ze dit zeer professioneel op en bellen of mailen ze voor verdere follow-up.

 

Janneke fiers

Janneke Fiers te Reusel

Bij Apprenza wordt je behandeld als een prinses! Je krijgt altijd een eerlijk advies en niets is teveel gevraagd. Topprofessionals!

Yvonne Schwartzmans

Yvonne Schwartzmans te Poppel

Het instituut is voorzien van alle mogelijke nieuwste technieken behandelingen en producten met veel resultaat en ze blijven zich altijd ontwikkelen. De ontvangst is altijd zeer vriendelijk en warm. Ik zou iedereen aanraden om eens een keer Apprenza te bezoeken en zelf te ervaren hoe effectief dit allemaal is. Ik ben een zeer tevreden vaste klant.

inez burvenich

Inez Burvenich te Poppel

Ik ben al jaren enthousiast over de manier waarop Apprenza werkt. Professioneel maar gemoedelijk en persoonlijk. De  perfecte combi voor mij. Ik ben fan van de Biopeeling, deze werkt perfect voor mijn huid. Inmiddels heb ik al mijn oude  merken producten opgebruikt en ben ik vaste gebruiker van de Pascaud producten. Vooral de Cleanser is mijn favoriet. Kortom : Een erg tevreden klant.

Marije Alberts

Marije Alberts te Tilburg

Ik kom bij Apprenza omdat ze een uitgebreid aanbod hebben aan behandelingen en aan mooie producten. Je krijgt een zeer deskundig advies  waar je ook echt wat aan hebt, ze denken mee en bekijken samen welke behandeling en producten het beste zijn voor je huid met een mooi resultaat. Mijn huid ziet er sinds de behandelingen en de juiste producten echt weer helemaal goed uit. Het aanbod en de kennis zijn echt zeer professioneel en vooral duidelijk. Ik kom sinds korte tijd bij jullie in de salon en beveel het iedereen aan en ben zelf super tevreden.

Ans Klerkx

Ans Klerkx te Oud Turnhout

Apprenza is een buitengewone chique schoonheidssalon, met alle kennis in huis. Er worden geen krachten ingehuurd, dus je weet door wie je behandeld wordt. Ik ben er voor couperose behandeld en de begeleiding was bijzonder. Er wordt gewerkt met moderne apparatuur en is echt een salon voor de toekomst. Er wordt op niets bezuinigd, zowel op inrichting, dienstkleding etc. Echt een aanrader.

Angelique Vuts

Angelique Vugts te Goirle

Ik ben sinds 2011 klant bij Apprenza. Ik was opzoek naar een salon die me meer te bieden had dan een normale behandeling. Er werd de eerste keer een intake gesprek gehouden en daarna werd de helft van mijn gezicht behandeld met de MicroSkinPolish behandeling.
Ongelofelijk wat een resultaat en het verschil was zo goed te zien! Ik was direct overtuigd dat deze salon me iets te bieden had. Mijn huid is na de handeling en de producten die ik van hun daarbij thuis gebruik weer strakker, frisser, gladder en stralender en dat wil toch elke vrouw!

Karina vd Heuvel

Karina vd Heuvel te Breda

Ik kom al zeker 5 jaar bij Apprenza en woon sinds kort in Breda maar blijf als zeer tevreden klant bij Apprenza komen. Waarom: het is gewoon een hele professionele salon met veel ervaring op diverse gebieden.

Ik kan er voor allerlei behandelingen terecht, van pedicure tot injectables en professionele peelings, etc.

Je bent er in goede handen en de klantvriendelijkheid scoort ook hoog bij mij. Daarnaast vind ik het erg fijn dat het product aanbod een hoog niveau heeft en er ook regelmatig weer een nieuwe lijn wordt geïntroduceerd.

In het kort: Apprenza is voor mij een top salon waar ik me prettig en vertrouwd voel en mij alles biedt wat ik in brede zin op cosmetisch gebied zoek.

sanne hermans

Sanne Hermans te Goirle

Zo’n 3 a 4 jaar geleden zat ik enorm met mezelf in de knoop. Ik werd namelijk veel gepest omdat ik acne had. Door het gepest werd ik heel onzeker en lag nachten te huilen. Toen besloot ik naar een schoonheidsspecialiste te gaan en kwam bij Apprenza terecht. Ik heb eigenlijk altijd de Chinese kruidenpeeling / Biopeeling van Neoderma gehad en soms de MicroSkinPolish van Medcos. Dit werkte enorm goed. Vooral van de Chinese peeling was ik helemaal weg. Als ik deze behandeling had gehad kon ik er weer weken mee door. Maartje en Chantal staan altijd open voor een praatje en zijn gezellige dames. Ik zou klanten met acne zeker deze behandelingen aanbevelen. Maar luister wel goed naar de adviezen daarnaast, bijvoorbeeld welke producten je het beste kunt gebruiken. Als je dat doet, en geduld hebt krijg je vanzelf het gewenste resultaat.  Nu ik terugkijk op al die jaren en natuurlijk het resultaat ben ik opgelucht en super blij. Ik kan nu eindelijk mezelf zijn. Ik wil Maartje en Chantal daar dan ook super voor bedanken! Ik kom nu af en toe terug voor een onderhoudsbehandeling en blijf de producten thuis gebruiken.

Natasja Martijn

Natasja Coppejans – Martijn te Baarle Nassau

Ik kom inmiddels al weer ruim 6 jaar bij Apprenza. Ik ben zeer tevreden over de professionele kennis en ervaring bij Apprenza. Ik heb al verschillende behandelingen mogen ervaren zoals; diverse gezichtsbehandelingen, verwijderen van couperose en afgelopen maand ook een schitterende bruids make-up. Ook de bootcamp heb ik geprobeerd, erg prettig om in de buitenlucht te sporten. Complimenten voor jullie mooie cosmedisch instituut, ik kan het zeker aanraden.

Inge Vinckx

Inge Vinckx te Ravels

Enkele jaren geleden zocht ik een salon waar ze voor het harsen producten gebruiken zonder colofonium en zo kwam ik bij Apprenza terecht en ben ik blijven hangen voor ook andere behandelingen en ben ik heel erg tevreden.

Tonnie Glorius

Tonnie Glorius te Tilburg

Vanaf het moment dat ik de salon binnenstapte kreeg ik gelijk het gevoel van wat een professional benadering en voelde ik me gelijk erg welkom. Mede door dit durfde ik de behandeling aan om wat huidoneffenheden in mijn gezicht te laten verwijderen. Ik ben ook uiterst tevreden over de behandeling en kan iedereen aanraden om hier een behandeling te ondergaan! Vooral de extra service is echt top!

Ilse Dries

Ilse Dries te Ravels

Het is bij Apprenza altijd zalig relaxen na een drukke werkdag en je krijgt er goede uitleg van de volgende stappen en gebruikte producten.

Caroline Pladet

Caroline van Eijk – Pladet te Goirle

Bij Apprenza valt het me op dat beide dames zeer kundig en werkelijk altijd vriendelijk zijn. Ze geven een duidelijke uitleg over de behandelingen en over de producten. Elke keer heel fijn om bij jullie in de stoel te mogen liggen en ik ga elke keer weer met een heel ontspannen en tevreden gevoel naar huis. Toevallig heb ik daarnet bij Albert Heijn een kaartje gegeven van Apprenza aan mijn buurvrouw die ik daar tegenkwam. Je mag wel stellen dat ik een hele tevreden klant ben.

Jose Segers

Jose Segers te Goirle

Maartje is zeer professioneel. Ze geeft je het gevoel dat jij de belangrijkste bent en heeft alle tijd voor je. Ze gelooft in wat ze doet en weet dit ook goed over te brengen. De behandeling wordt duidelijk uitgelegd en er heerst heerlijke rust zodat je deze optimaal ontspannen kunt ondergaan.

Erik Stakenborg

Erik Stakenborg te Horn

Zeer vriendelijk, professioneel en kundig met top behandelingen