Reviews

Mijn naam is Jeanine, 56 jaar oud.

qms(1)Ik ben zo’n 5 jaar geleden bij Apprenza gekomen na een lange periode van ziek zijn. Ik heb M.S. en heb veel medicijn kuren gehad waardoor ik veel in bed heb gelegen. Mijn huid zag er vreselijk uit, vol met meeeters en onregelmatigheden. Ik had mijn huid ernstig verwaarloosd en gebruikte verschillende goedkope merken dag- en nachtcreme door elkaar. Ik had er geen idee van of ik nu een droge of een vette huid had.

Ook de hoeveelheid medicijnen die ik al jaren slik maakt het er niet beter op. Mijn zus attendeerde me er regelmatig op dat ik eens naar een schoonheidsspecialiste moest gaan. Op internet heb ik gezocht naar iets in de buurt en kwam terecht bij Apprenza.

Na een intake gesprek werd mij uitgelegd wat er allemaalmogelijk was en wat goed voor mijn huid zou zijn. Mijn eerste indruk van Apprenza was al meteen goed. Maartje, maar voornamelijk Chantal hebben mijn huid onder handen genomen en adviseerde wat ik het beste thuis kon doen. Toen ik van hen hoorde dat ik tevens een behandeling tegen rimpels kon ondergaan heb ik regelmatig een microdermabrasie ondergaan. Vanaf het begin zag ik al direct verbetering maar vooral na een kuur is het resultaat spectaculair. Ik ben begonnen met de produkten van Pascaud en ben afgelopen jaar, op advies, overgestapt naar QMS. Ik moet zeggen dat QMS  nog duidelijker resultaat gaf. Het kost wel wat maar is zeker de moeite waard voor de ouder wordende huid. De gebruik momenteel dagelijks de dag- en nacht collageen en de exfoliant. Ook de reiniging is van QMS en ik gebruik tevens de dag- en nacht creme van QMS. Als extraatje verwen ik mezelf wel eens met de handcreme en andere produkten van QMS. De produkten ruiken lekker, voelen heerlijk aan en hebben daadwerkelijk effect! Als ik voor een behandeling ben geweest zie ik er altijd een paar dagen stralend uit en dat hoor ik dan ook van de mensen in mijn omgeving.

Ik heb wel eens een dag geen produkten gebruikt en zag direct mijn huid verslappen.

Ik heb van meerdere aanbiedingen gebruik gemaakt en ik moet zeggen dat elke behandeling wel beviel. Van de dames heb ik snel begrepen dat onderhoud belangrijk is. Regelmatig terug komen voor een behandeling is dan ook zeker de moeite waard. Alleen maar de thuis produkten gebruiken is prettig maar ik zie toch beter resultaat als ik maandelijks langskom. Momenteel krijg ik maandelijks een micro dermabrasie, totale reiniging van de huid, fruitzuur, een koud zwaar masker (mijn persoonlijke favoriet), diverse produkten zoals collageen en afsluitend een schuimmasker. Compleet opgefrist en met het gevoel dat je huid niet schoner kan, kom ik weer buiten.

Mijn indruk van het instituut is goed, Maartje en Chantal zijn beiden erg goed in wat ze doen en het is er bovendien gezellig. Ze weten overal een advies voor te geven en zijn van de laatste nieuwtjes in hun vak goed op de hoogte. De ruimtes waar ze in werken zien er mooi en schoon uit en je komt echt even tot rust tijdens een behandeling.

Wat ik ook prettig vind is dat ze altijd overal een mouw aan weten te passen als het even te duur voor me word. Vooral de QMS serie is knap prijzig maar zó de moeite waard! Eigenlijk zou ik de hele lijn wel willen, als ik de loterij win is dat het eerste wat ik doe!

Ik ben nog steeds blij dat ik toen naar Apprenza ben gegaan, mijn huid ziet er zoveel beter uit! Er worden regelmatig foto’s van mijn huid gemaakt waardoor ik zelf ook goed kan zien wat de effecten zijn.

Het is me inmiddels duidelijk geworden dat ik niet meer zonder kan.

jeanine


BV’er Ivann Vermeer:DSC082272(1)

“Vorige week woensdag bracht ik een bezoek aan Apprenza cosmedischinstituut te Poppel. Een hartelijk ontvangst door gastvrouw Maartje zorgde ervoor dat ik me al helemaal op m’n gemak voelde. Een prachtige  klasse volle zaak die de nodige rust en warmte uitstraalt. Na een welkomst drankje overliepen we samen enkele vragen die konden bepalen welke behandeling het beste zou zijn voor mijn huid.

Maartje besloot om mij hun exclusieve unieke koningsbehandeling te laten ondergaan. Deze behandeling zou er voor zorgen dat de huid zou verjongen en verbeteren op een natuurlijke manier. Ondanks ik in het verleden al verschillende gelaatsverzorgingen had ondergaan was deze behandeling helemaal anders dan de andere. 90 minuten pure verwennerij en ontspanning. Mijn huid zag er niet alleen stralender uit maar het voelde ook veel egaler en zeer aangenaam. En ik zag er beduidend minder vermoeid en jonger uit! Hierdoor kwam ik weer eens tot het besef dat het veel te lang geleden was dat ik nog eens een gelaatsbehandeling had laten uitvoeren en dat zelfs mannen dit af en toe nodig hebben.

Maartje zorgt ervoor dat een gelaatsverzorging net iets meer wordt dan puistjes en onzuiverheden te verwijderen maar ze geeft mijn huid een natuurlijke verjongingskuur. 1 ding staat vast, ik ben een vaste klant geworden en hier ga ik nog vaak terug komen! T is geen overbodige luxe voor mijn huid maar wel een grote verwennerij voor mezelf!”


BN’er Micky Hoogendijk:mickyy

Micky : “Ik ben een vrouw van bijna 40. En als actrice, presentatrice zijnde ga ik niet voor spierontspanners. Ik heb mijn expressie nodig in mijn leven. Ik geloof in mooi en natuurlijk oud worden, leeftijd mag gezien worden maar een fris en een stralende tint is het aantrekkelijkste.

Apprenza cosmedisch instituut heeft de beste huid verbeterende producten van Pascaud die er zijn. Werkelijk geweldig. Ik gebruik hun hele lijn aan huidverzorgingsproducten inclusief alle vitamines die zorgen voor een stralende huid van binnen uit. Ook ben ik dol op de “10 jaar jonger in 6 weken tijd” kuur. Apprenza laat je huid stralen!” En mij dus ook!


BN’er Marijke Helwegen:

Marijke: ”Ik steek niet onder stoelen of banken dat ik cosmetische operatiesmarijkeheb ondergaan. Maar de conditie van de huid wordt daarmee niet verbeterd.

Ik ben enthousiast over de zichtbare en voelbare effecten van de Pascaud anti-ageing behandelingen en de producten.”

Daarom ontwikkelde Pascaud speciaal in samenwerking met Marijke Helwegen een nieuwe dagcrème: De LIFT-crème. Pascaud belooft met deze nieuwe crème dat de een betere structuur krijgt, steviger aanvoelt en er frisser en jonger uit zal gaan zien. En dat willen we natuurlijk allemaal!

Daarnaast volg ik regelmatig een intensieve kuur of onderhoudsbehandeling van Pascaud om mijn huid in optimale conditie te houden.


wendy

BN’er Wendy van Dijk, bezoekt regelmatig onze collega van Knap
te Amsterdam:

Wendy gebruikt de !QMS producten nu 3 maanden; “ik ben mega enthousiast, mijn huid straalt veel meer, is niet meer droog en voelt veel steviger aan sinds ik !QMS gebruik!”

 

 

 


gerard

BN’er Gerard Joling, bezoekt regelmatig onze collega van Knap
te Amsterdam:

Ik ben een echte fan van !QMS. Ik gebruik de gehele lijn iedere dag trouw en iedere maand onderga ik een !QMS treatment. Mijn huid is hierdoor enorm opgeknapt, een echte aanrader!

 

 

 


BN’er Annemarie Postma:annemarie

Schoonheid is voor mij vooral: oorspronkelijkheid;
je authentieke zelf zijn en je ware gezicht laten zien.
Ik wil daarom geen drastische veranderingen aan mijn uiterlijk en in mijn mimiek, en geen producten in mijn lichaam die er niet van nature thuishoren.

De producten en anti-ageing behandelingen van Pascaud vind ik dan ook een geweldige ontdekking.
Ze bieden precies datgene waarnaar ik al jaren zocht: producten die geen gevecht met het lichaam aangaan maar een respectvol bondgenootschap; behandelingen die niet alleen aan de oppervlakte werken en de symptomen van het ouder worden bestrijden maar voor een diepgaande en structurele verbetering van de basis van mijn huid zorgen.

Met verbluffend resultaat. Mijn huid is écht nog nooit zo fijn van structuur en zo stevig geweest en heeft nog nooit zo lekker aangevoeld. Mijn beginnende rimpels zijn nog nauwelijks te zien, kaaklijn is weer lekker strak en de vochtophopingen in mijn gezicht zijn totaal verdwenen. Dit gun ik echt elke vrouw van mijn leeftijd!


inez

Mijn naam is Inez Burvenich

Door een folder in mijn brievenbus enthousiast geraakt over de manier waaropApprenza werkt. Professioneel maar gemoedelijk en persoonlijk. De combi voor mij.

Aanvankelijk gestart met een basis gelaatsverzorging, later op aanwijzing van Maartje kennis gemaakt met Biopeeling. Daar ben ik fan van geworden. Zowel de losse behandeling als de kuurbehandeling werken bij mij super goed. Af en toe pik ik nog wel eens een aanbieding mee…voor de cadeautjes…maar meestal kies ik voor Biopeeling. Heerlijke geur van het gras.

Inmiddels heb ik al mijn „ oude „ merken opgebruikt en ben ik vaste gebruiker van een aantal Pascaud producten.Vooral de cleanser is mijn favoriet. All in one. Gezien mijn ongeduldige aard een prima product.

Kortom : een erg tevreden klant.


Nadat ik 60 jaar geworden was besloot ik om nog een keer een serieuze poging te wagen mijn huid een verjonging te geven zonder ingrepen.   Ik had altijd mijn huid goed verzorgd, maar vond dat deze toch wel een boost kon gebruiken.   Ik ben online gaan zoeken naar salons in de buurt en de informatie van  Apprenza sprak mij aan.  Ik kon heel snel een afspraak maken en zowel het intake gesprek als het advies van Maartje vond ik heel positief.   Ik besloot om een kuur van 6 konings-behandelingen te doen, de QMS producten te gaan gebruiken en dan maar eens te zien wat het resultaat was.

Ik was heel verbaasd over het resultaat:  ik had niet gedacht dat mijn huid er nog zo jong en stralend uit kon zien.  De behandelingen zelf waren aangenaam, duurden niet te lang en het is altijd gezellig met Maartje.

De producten van QMS vind ik zeer goed. Dus ik ga nu door met elke 4 weken een koningsbehandeling en gebruik consequent de producten van QMS.

Maartje is heel deskundig en efficiënt en de sfeer is zeer prettig.


Sinds ongeveer 5 jaar ben ik klant van Apprenza. Dankzij hun prima behandelingen zit ik lekker in mijn vel. Vooral met de permanente make up  op mijn wenkbrauwen ben ik erg tevreden.

Een klant uit regio Tilburg


Jaren geleden ben ik bij Apprenza terecht gekomen omdat er een bord aan de oprit stond. Na een telefoontje was de afspraak zo gemaakt en nu jaren verder kom ik nog elke 6 weken graag. Inmiddels in een mooie nieuwe salon van alle gemakken voorzien en ook helemaal van deze tijd. De behandelingen aan voeten en gezicht zijn voor mij pure ontspanning en verzorging tegelijk. Dus ik ben ook helemaal tevreden over jullie manier van werken en hoe je met je klanten omgaat ik zou zeggen GOED BEZIG DAMES. Groetjes Ingrid Koks.


Mijn naam is Yvonne SchwartzmansYvonnen

Ik ben vier jaar geleden verhuist van Rotterdam naar Poppel(Belgie) uiteraard
moest ik een goede Schoonheidssalon vinden aangezien ik de behandelingen zoals andere dames belangrijk vinden. Eerlijkheidshalve ben ik nog steeds een erg tevreden klant.

De salon is voorzien van alle mogelijke nieuwe technieken en de produkten ook wat op elke huid toe pasbaar is met veel resultaat. De ontvangst zeer vriendelijk en warm.

Apprenza heeft zich heel erg ontwikkeld en is aldoor op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.Ik zou iedereen aanraden om eens een keer Apprenza te bezoeken en zelf ervaren hoe effectief dit allemaal is. Ik kan zoveel schrijven gewoon bellen afspraak maken en derest komt van zelf.

Zoals Apprenza altijd schrijft: Met stralende groet,
Yvonne Schwartzmans