Uw eigen cosmetica afgestemd op uw DNA met Genoxage

Weet u wat de toekomst is van uw huidverzorging?
Weet u wat uw DNA u allemaal verteld?
Wilt u uw eigen customized gepersonaliseerde producten en behandelingen op uw DNA afgestemd?

Dit is vanaf nu mogelijk, want wij hebben de exclusieve  primeur voor België! Een nieuw cosmetica tijdperk is aangebroken bij Apprenza cosmedisch instituut te Poppel. Uw DNA, onze inspiratie.

Wist u dat onze genen de kleur van ons haar en van onze ogen bepalen? Maar ook het aantal rimpels en de diepte daarvan, de huidpigmentatie en de veroudering van onze cellen? Kortom ons verouderingsproces is voor circa 60% genetisch bepaald.

De toekomst van cosmetica gebruikt genetica.
Een nieuw tijdperk in cosmetica is aangebroken. Er is een nieuwe manier ontdekt om de huid te verzorgen en te regenereren. Genoxage biedt u volledig op uw huidtype, huidsituatie en DNA afgestemde producten gebaseerd op alle dermatologische variabelen. Met de exacte hoeveelheid werkstoffen en de beste ingrediënten voor uw huid.

Ontvang uw gepersonaliseerde producten in slechts 3 eenvoudige stappen:
1. Maak een afspraak voor een intakegesprek en een professionele huidanalyse en vragenlijst.
2. Afname wangslijm
3.Ontwikkeling van uw gepersonaliseerde producten en rapport

De complete huidtest analyseert de:

 • Lifestyle
 • Genetische analyse
 • Dermatologische analyse

Waaruit o.a. de volgende 9 dermatologische variabelen d.m.v. de DNA test worden gemeten:

 1. Het elasticiteit niveau
 2. Het melanine gehalte en pigmentatie
 3. Het hydro-lipide evenwicht
 4. De oxidatie en creatie van vrije radicalen
 5. De gevoeligheid en verdraagzaamheid
 6. Rimpels
 7. De levensduur van de cellen
 8. De lichtgevoeligheid van de huid
 9. De glycatie (versuikering) van de cellen

De toegepaste dermocosmetische producten van Genoxage bestaan uit een selectie van wetenschappelijk bewezen, best presterende, actieve werkzame ingrediënten. Deze ingrediënten worden op de juiste wijze gecombineerd om in te spelen op de behoeftes van uw huid overeenkomstig met uw persoonlijke diagnose.

De dermocosmetische product-range van Genoxage bestaat uit 2 stappen:
– Voorbehandeling:
Cellular Booster Complex 5 werkingen- 4 weken, is een voorbereidend product speciaal ontwikkeld om de huid te renoveren, repareren, activeren, stimuleren en snel en effectief te hydrateren om de huid in optimale conditie te brengen om de resultaten van de gepersonaliseerde producten van Genoxage te waarborgen. De werking wordt aangevuld met een combinatie van werkstoffen die mechanismen stimuleren die vroegtijdige veroudering voorkomen zoals rimpels en fijne lijntjes.

-Gepersonaliseerde product-range:
3 producten samengesteld uit de meest effectieve, en actieve ingrediënten, om in te spelen op de 9 essentiële dermatologische variabelen van uw huid:

Serum Intensive Treatment:
Met antioxidanten met beschermende en revitaliserende eigenschappen. De samenstelling helpt om de stevigheid, de elasticiteit en de huidteint te verbeteren. Voorkomt vroegtijdige veroudering. Bestrijdt de chronologische leeftijd en beschermt tegen oxidatieve stress. Het resultaat is een vitale en stralende huid.

Essential Cream:
Ontworpen om aan alle eisen van uw huid te voldoen, samengesteld uit een combinatie van actieve ingrediënten met antioxidanten met beschermende en revitaliserende eigenschappen. Voorkomt vroegtijdige veroudering, bestanddelen komen vrij die het irritatie proces neutraliseren en het fysiologische herstel van de huid te versnellen.
Vermindert de vorming van diepe rimpels en expressie lijntjes. Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid. Stimuleert het natuurlijke reparatie mechanisme van het
DNA na blootstelling aan UV-straling.

Eye Contour:
Voorkomt rimpels herstelt de elasticiteit en stevigheid en voorkomt vroegtijdige veroudering. Bevat de nieuwste actieve ingrediënten om vochtwallen en donkere kringen tegen te gaan.