Mooie volle lange wimpers met wimperextensions

Wenst u ook net zo’n mooie oogopslag als vele bekende hollywood sterren?

Dit is mogelijk in onze salon met onze exclusieve zijden wimper extensions!
Of u nu voor een natuurlijke look of glamour look gaat alles is mogelijk en op uw wensen af te stemmen. Onze wimper extensions zijn niet te onderscheiden van uw eigen wimpers.

Verschillende lengtes en diktes wimper extensions zijn verkrijgbaar in onze salon. De nieuwste soort wimperverlenging met losse haartjes van 1e klas kwaliteit. Het ziet er heel natuurlijk, mooi en glamour uit, alsof u gezegend bent met mooie lange wimpers of dat u een wonder mascara heeft gebruikt. Het voordeel is juist dat u uw ogen praktisch niet meer op hoeft te maken, mascara is niet meer nodig en oogpotlood geen noodzaak meer. Als u eenmaal wimperverlenging heeft wilt u zeker niet meer zonder. U staat s ’morgens op met mooi omlijste ogen. Wimperverlenging is een wereldwijde trend. Ideaal voor de vrouw die zich niet iedere morgen op wil maken, maar toch goed voor de dag wil komen. Langere, vollere en natuurlijk ogende wimpers die tot twee maanden blijven zitten. De droom van iedere vrouw.

Wat zijn wimper extensions?
Wimper extensions zijn wel te vergelijken met hair extensions. Bij wimper extensions worden ook extra wimpers aangebracht om je eigen wimpers zichtbaar te laten verlengen.
Het voordeel van wimperverlenging is dat ze er net zo uitzien als een gewone wimper, waardoor het er dus niet nep uit ziet. De wimpers worden haartje voor haartje aangebracht en vaak zijn er 30 à 35 nodig per oog. Echte zijden haartjes worden gebruikt. Nóg een bijkomend voordeel is dat u geen mascara meer nodig heeft, ook al is het mogelijk nog een laagje aan te brengen om de wimpers er voller uit te laten zien. Waar u wel aan moet denken is dat u dan een mascara neemt zónder olie.
Bij deze wimper extensions wordt elk afzonderlijk natuurlijk wimperhaartje met een aparte wimper extension verlengd. Dit geeft een natuurlijk effect. De extensions zijn vervaardigd van een hoogwaardig anti-allergisch materiaal met een vollere aanzet aan de basis die geleidelijk dunner wordt naar het uiteinde, precies zoals een natuurlijke wimperhaar.

Hoe lang blijven deze wimper extensions zitten ?
De wimper extensions blijven gemiddeld 2 maanden zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien. Om een mooie volle wimper te behouden, adviseren we om iedere 3 tot 4 weken een Refill behandeling uit te voeren.

De voordelen van wimper extensions op een rijtje:

 • Ieder moment van de dag mooie, volle en lange wimpers
  voor een schitterende oogopslag
 • Natuurlijke uitstraling
 • Lengte, dikte en curve (krul) aangepast een uw wensen
 • Praktisch gewichtloos, je voelt je extensions niet
 • Bestand tegen water, lichaamsvocht, licht, zon en zee
 • Geen beschadiging van je eigen natuurlijke wimper
 • Geen uitlopende mascara bij regen en/of transpiratie
 • Maakt mascara, wimperverf en/of wimperkruller overbodig
 • Geen bosjes wimpers bij elkaar geplakt of wimpers strips
 • Wordt pijnloos opgebracht
 • Sporten, douchen, zwemmen en slapen zonder je zorgen
  te maken over je wimpers
 • Blijft 6 tot 8 weken zitten